Mycket jobbiga tankar och känslor just nu

Jag vet inte varför, men plötsligt känns det som om jag har skjutits tillbaka flera år tillbaka i tiden. Jag har ständig ångest, jag är nere och ledsen, orolig... Vad är det som har hänt?? Varför mår jag dåligt hela tiden? Visserligen har det ju hänt en massa grejer det senaste halvåret, men jag har ju klarat av allt innan? Så varför känner jag så här nu då? Och som vanligt när jag mår kasst, så är den starkaste känslan att ingen förstår mig! Ingen tar mig på allvar och jag känner mig just nu otroligt ensam i världen. Jag kan helt enkelt inte skaka av mig den känslan! Ingen förstår hur jag mår och det finns ingen tröst. Logiskt sett så är jag ju inte ensam, jag har ju Daniel! Men det är ju det som är så obehagligt, att inte veta varför en viss känsla eller tanke dyker upp och ligger och gnager sönder mig!

Hjärtklappning och en tyngd över bröstet, dödsångest... Jag gör ju vad jag kan för att kontrollera ångesten, jag har ju mina övningar och tekniker, men det är då själva fan att det bara hjälper måttligt! Jag vill bara må bra. Känna inre ro och vara tillfreds med livet. Som det är nu så känns allt bara för jävligt... Och ingen förstår. Ingen kan trösta.

Jag är ledsen just nu.

Krockat!

Jag och Daniel blev påkörda av en 80 årig tant i fredags! Ingen blev skadad eller så, men båda bilarna är så gott som skrot. Stackars Daniel, han har inte haft sin nya bil en vecka och sen kommer det nån halv-blind kärring (som by the way sa rent ut att hon egentligen inte borde köra bil) och kör rätt in i passagerarsidan! Ambulans, brandkår och poliser med blåljus och allt. Som sagt, ingen blev skadad, men jag kunde inte sluta skaka så jag fick sitta ner i ambulansen en stund tills yrseln och chocken hade lagt sig. När jag väl hade fattat att alla var ok och hade pratat med tanten så jag var säker på att hon också mådde bra, så går min hjärna in och tänker en enda tanke: "Shit, jag har varken smink eller löshår, jag måste se as-hemsk ut!!" Självklart var en av poliserna as-snygg! Daniel var förbannad, tanten jätteledsen, båda bilarna var tvungna att bärgas, och lilla jag tänker enbart på hur jag ser ut! Hur fan funkar hjärnan då??! Sjukligt utseendefixerad, jag? Näääääääääääääääääääääääää!! Nu är bilen i alla fall på lagning, så vi får väl se hur lång tid det tar innan Daniel får tillbaka den. Tills dess blir det till att åka kommunalt...

Förbannade mardrömmar!!!!!!!

Varför måste jag drömma om gamla saker hela tiden? När så många år har gått så borde min hjärna ha gått vidare! Sluta dyk up i mina tankar och drömmar, det fuckar upp hela dagen för mig!!! Jag blir galen! Gå vidare, gå vidare, gå vidare, gå vidare!!!!! FFS!!!!! Varför ska jag ha så svårt för att släppa vissa saker?! Det leder ingen vart att grubbla och analysera nåt som skedde för så länge sedan! Let go of the fucking past!!!!!!

Ingen bra dag idag :(

Känner mig lite nere, skitkul...! Tänk om det fick finnas EN dag då jag skulle må helt perfekt, ingen ångest, ingen depression. Bara glädje, lättnad och inre lugn! Bara känna sig helt och hållet lycklig, utan ett problem i världen! Det hade varit bättre än att vinna en miljon ska jag säga! Ok, nu förtiden när jag mår så här så klarar jag ju i alla fall av att stå på benen, inte bara ligga i sängen och gråta så jag är otroligt tacksam för minsta lilla förbättring i mitt mående! Små små steg i taget, en dag i taget. Andas i fyrkant, använda de tekniker jag lärt mig i terapin och göra vad jag kan för att reglera ångesten. Jag måste bara komma ihåg att ÅNGEST GÅR ÖVER! För när man väl får ångest så tror man att man ska dö, att den kommer aldrig försvinna den tanken och känslan. Men jag VET ju att det går över! Som sagt, små steg och en dag i taget.

Beställt!

Istället för att köpa en svindyr Fatboy för över 2000:- så hittade jag en sida med sittsäckar för 519:-!!!!!!




Klicka på bilden så kommer ni till den sidan, men skynda på för erbjudandet går snart ut!

Jag har även beställt hem Proactive för att försöka få en jämnare hy. Jag har ju typ aldrig finnar, men jag tycker min hy är så upp och ner så jag ska börja med detta nu. Jag har testat det innan så jag vet att det faktiskt fungerar! Man får ha lite tålamod bara, för innan hyn blir bättre så kan den nämligen bli sämre i början, innan kroppen har anpassat sig! Men huden blir len och jämn sen, så det tycker jag ni borde testa!






 

 

Ska kolla över min ekonomi och se om jag även ska beställa hem brun utan sol-sprutor (Melanotan) igen, för jag börjar bli riktigt blek! Sen får det räcka med utgifter för denna månaden. Nu ska jag in till stan och fixa lite. Hej så länge!


RSS 2.0