Dåligt samvete för städerskan haha

Känner mig så dum att bara sitta här i soffan medans städerskan springer runt och städar! Jag vet att det är hennes jobb och att vi betalar för det, men ändå! Tack Marta, du gör ett grymt jobb!


Melanotan - Update =)

Ser ni skillnaden?


Sjuk =(

Mår riktigt urket!!! Ville bara säga det...


Vissa tar vänskap för givet


Så j***a nära Mc Donalds inatt!!

Igår var ju min första VV dag och jag höll på att dö av hunger!!! Antar att det tar ett tag innan kroppen vänjer sig vid normala mängder mat, istället för att frossa i massa gott?
Men fy FASEN vad nära det var att jag hoppade in i bilen inatt och körde till Donkan!! Jag nästan dregglade vid tanken av allt som finns på det underbara, men farliga stället! Men tillslut insåg jag att det var bättre att försöka sova och tänka på att det faktiskt är värt det i det långa loppet att äta nyttigt och skippa all skräpmat. Men det var INTE lätt!
Skulle hypnos funka tro?! ;) Måste även börja träna så jag går igång kroppen lite, för min kondition är inte den bästa! Åter igen, nån som vill träna/gå ut och gå med mig?







Ashungrig!!

Jag är så sjukt hungrig just nu! Jag har 11 points kvar att äta, men vad fasen ska jag göra resten av eftermiddagen och kvällen då?! Det är tortyr att vänja sig vid ny diet/kostplan! Så sugen på Mc Donalds nu va! *svär inombords* Det är typ nu som jag hade behövt någon att gå ut och gå med! Dels så att jag får prata av mig med någon och dels för att få nåt annat att tänka på (nåt som dessutom hjälper kilona att rasa)!







Träningskompis nån?!

Det hade varit asgött att ha en träningskompis här i Gbg! Det behöver inte bara vara på ett gym, utan även nån att gå ut och gå med! Långa promenader i lagom eller raskt tempo typ? Skulle också jättegärna vilja träna poledance med någon? Hör av er ok? xox


OBS! bilden kommer från en polefitness studio här i gbg, så den är alltså lånad



Första dagen

Frukost avklarad =) Men jag bytte bort päronet mot en banan, det är väl ok? Måste koma ihåg att ringa VV och fråga om det, samt en massa andra saker jag funderar på! Haha, jag kan inte annat än skratta åt min viktuppgång, det är ju helt otroligt! Men ok, nu har jag ju tagit första steget så rätt bra känns det ju ändå ;)


Viktväktarna på måndag

Eftersom jag har så extremt dålig karaktär när det gäller mat och träning så ska jag ge Viktväktarna ett ärligt försök. Då får man ju åtminstonde äta sig mätt och ÄNDÅ gå ner i vikt! Målvikten är ju 57 kg så jag når ju troligtvis inte den innan jag fyller 30, men förhoppningsvis är jag en bra bit på väg! =) En dag med VV Pro Points kan t.ex. se ut så här:

Frukost


Päronfil och smörgås

1 portion
ProPoints värde | 7

Ingredienser

  • 2 ½ dl mellanfil (3)
  • 1 tärnat päron (0)
  • kanel (0)
  • 1 skiva rågbröd grovt med hela korn (2)
  • 1 ½ msk färskost max 15% (1)
  • 2 skivor skinka (1)
  • Tomat, gurka (0)


Lunch

Kycklingbaguette

1 portion
ProPoints värde | 8

Ingredienser

  • 1 baguette à 50 g (4)
  • 2 tsk lättmargarin (1)
  • Sallad (0)
  •  4 skivor kalkonpålägg (2)
  •  1 bit squash (0)
  • 30 g salladsost max 10% (1)
  • Timjan (0)

Middag

Torsk med grönt

1 portion
ProPoints värde | 10

Ingredienser

  •  175 g torsk (3)
  • 1 tsk flytande margarin (1)
  • 3 potatisar (5)
  • 1 dl bladspenat (0)
  • 1 dl gröna bönor (0)
  • ½ rödlök (0)
  • ½ apelsin (0)
  • 1 dl naturell lättyoghurt (1)
  • 1 msk hackad dill (0)

Mellanmål

Morotsknäcke

1 portion
ProPoints värde | 1

Ingredienser

  • 1 skiva knäckebröd (1)
  •  1 riven morot (0)
  • 1 msk hackad persilja (0)
  •  frukt (0)




Sedan finns det ju livsmedel som innehåller 0 points som man får äta obegränsat av om man inte tycker maten gör en tillräckligt mätt =) Håll tummarna nu för fan!


 


Fetaost + cremefraiche + vitlök = ASGÖTT!!!

På nyår gjorde Maria o Alex en asgod röra med fetaost och den har snabbt blivit en stor favorit!! Så satans gott! Man kan dippa morötter och sånt, eller som jag precis har upptäckt, ha det på mackor! Starkt beroende framkallande måste jag säga! Kanske inte så jättenyttigt, men om man jämför med godis, chips och sånt så tro fan att detta är bättre!



Quicktan.se = bedrägeri?!

Jag beställde ju Melanotan II från quicktan.se och fick hem det efter ca en vecka så det verkade ju helt ok att beställa därifrån, men eftersom både jag och Daniel använder det så fick ju ju beställa mer för att bli bruna båda två! Men denna gången har vi väntat nästan 2 veckor och inga produkter har kommit!! Antingen har dom extremt mycket att göra just nu, eller också så har vi blivit blåsta!!! Kom igen nu för fan, jag vill bli brun!!!!!!! Åhhh avskyr att vänta på saker!!! Har INGET tålamod alls så nu hoppar jag till varje gång jag hör brevbäraren komma, för jag hoppas hela tiden att det ska vara nåt jag har beställt som har kommit! Bahhhhh!!!

Förstår verkligen inte vissa "vänner"

Jag har ju inte så många vänner här i Gbg än, så ibland kan det ju kännas ganska ensamt på dagarna. På helgerna är det ju oftast en annan grej, för antingen kan ju jag åka till Borås eller så kommer mina vänner hit. Men vad jag inte förstår är hur dom "vänner" jag har här i Gbg som VET att jag för det mesta sitter hemma ensam, aldrig frågar mig om jag vill ta en fika, gå på stan eller vad som helst! Hade det varit ombytta roller så hade jag absolut försökt få med den personen på olika saker! Det värsta är ni ni berättar om roliga grejer som ni ska göra eller olika evenemang som ni ska gå på, och inte ens tänker på att jag kanske hade mått bra av att bli tillfrågad om jag vill hänga med! Jag vet att jag har tagit upp detta tidigare, men detta stör mig verkligen! Det är ju en sak om ni inte VILL umgås med mig, men hör inte av er bara när ni inte har nåt annat för er! Jag vill inte ha gulliga sms när det passar er, inte heller att ni hör av er för att ni har tråkigt! Tänk lite längre än så, jag blir faktiskt ledsen! Om ni inte vill sätta mig bland era första-hands vänner, så vill jag faktiskt inte vara er andra-hands vän heller! Detta gäller naturligtvis automatiskt inte alla jag råkar lära känna, utan er som har sagt att ni räknar mig som en vän. Nästa gång kan det vara eran tur att känna er ensamma, och då kan ni ju glömma att ni kan komma till mig! Jag är innerligt trött på att jämt ställa upp och stötta alla, men inte få ett piss tillbaka. Från och med nu så kan ni gå till nån annan!

Disney on Ice

Kunde inte låta bli att köpa en massa onödiga grejer ;)

Haha!!


Mirakelnudlar = Mirakel ÄCKLIGA!!!!

Fy fan vad vidriga dom var!! Dom både såg ut och smakade så som man tänker att en manet ska smaka!! Om någon frivilligt käkar dom mer än en gång, så borde man man spärrar in på dårhus för gott!! Bläääääää!!!!





Mirakelnudlar

Nu har jag beställt dessa så kallade "mirakel-nudlar" som sägs ha mindre än 5 kcal per portion! Mättande men inga kalorier typ!! Man kan ju t.ex. woka grönsaker och göra nån låg-kalori sås/sky och ha till med valfria kryddor så går man ner i vikt samtidigt som man äter sig mätt och får i sig nödvändiga näringsämnen! Fan vad underbart om detta kommer smaka bra!! Slippa gå omkring och vara hungrig, men inte några stora mängder kalorier! Kolla in denna länken och läs mer om ni är nyfikna!

http://www.fitnessbutiken.se/mirakel-nudlar.html

Visst verkar det bra? :)

Sallad och Saw III nu

Dags för mat och film! Hemmakörd sallad och tredje delen av Saw filmerna. Läskigt som fan, men så jävla bra film! Psykologisk ondska i sin bästa form! Men jag undrar verkligen hur man är funtad i huvudet om man kan ens komma på att göra sådana filmer?! Man kan ju inte vara frisk nånstans! Dom är ju väldigt igenomtänkta och detaljerade, så den som har skrivit manuset måste ju verkligen ha gjort en hel del research! Det är likadant med Stephen King, han verkar ju inte heller va jättenormal! Haha, men shit the same, filmerna är ju underhållande :)





Nya sömntabletter funkar!

Hipp hurra! Jag kan äntligen sova en hel natt igenom utan att vakna sjuttioelva gånger! Dock sov jag alldeles för länge idag, men det är förmodligen bara för att min kropp måste vänja sig vid ett nytt ämne :) Så otroligt skönt att inte längre ligga och vrida och vända mig i flera timmar varje natt innan jag kan somna!




Sjukt trött!!!

Yr, grinig, hungrig som ett as!!! Varje gång jag får för mig att super-duper banta, så är jag enormt taggad innan, och kan knappt vänta tills jag äntligen få börja tappa alla onödiga extra-kilon. Efter andra dagen av dieten, så förbannar jag mig själv hur jag kan vara så dum att ge upp denna underbara, goda och tröstande mat! Smal och hungrig, eller fet och förbannat tillfredställd är ju frågan! Haha, fy fan, det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar att äta! Men sen vet jag ju också vilka fördelar det innebär för mig att vara smal. Vilken alternativ väger tyngst? (observera mitt lilla "wordplay" där haha) Men pga vissa personliga och privata anledningar så MÅSTE jag bli smal igen. Det finns inget annat på kartan! Så jag måste måste måste stå ut tills jag når mitt mål!!

Dag 6 med Melanotan

Jag har ökat till 0,9 enheter, för det är tydligen den dosen man ska ha med min vikt. Fortfarande ingen brunhet, och inte en enda biverkning. Inga alls nu, så kroppen har väl vant sig vid det nu. Ikväll ska jag sola varje fall, så blir jag ju lite brunare :)

Nu jävlar!!!


Dag 5 med Melanotan

Nu har jag ju iofs inte ätit nåt förutom mina Allévo i två dagar, så att jag mår aningens illa kan ju också bero på det! Varm i ansiktet, men det går ju över inom nån timme. Idag tog jag faktiskt sprutan på mig själv, och det var inte alls läskigt! Känner ju nada :) Hoppas brunheten blir synlig snart! Smal, brun och fräsch tack!

Nyårslöften!

Förutom en supersnygg kropp, så ska ett av mina nyårslöften vara att försöka bli mer "kramig". Jag är ju inte den som kramar mina nära och kära, eller ens låter nån vara speciellt fysisk med mig, men det ska jag försöka ändra på nu. Anledningen att jag sällan t.ex. kramas är inte att jag ogillar det! Tvärtom, jag blir oftast väldigt glad när någon spontant kramar mig! Men själv gör jag det väldigt sällan, mest för att jag är rädd för att personen i fråga inte vill eller ska krama mig tillbaka. Jag är ju väldigt osäker egentligen, tänker mycket på hur folk uppfattar mig och vad dom tycker om mig. Därför har jag oftast ett väldigt avstånd till dom jag inte känner så bra. Detta vill jag väldigt gärna ändra på! Jag vill inte ses som nån kall eller otrevlig människa, utan jag vill både kunna ge och ta värme! Även om jag har ganska mycket skinn på näsan, så är jag också innerst inne väldigt mjuk. Jag ska försöka att låta folk se den sidan av mig, så kanske jag blir positivt överraskad? Ge och ta heter det ju :)

Beställda!!! :)


Dag 4 med Melanotan

Aningens varm i ansiktet, minskad hunger men annars så känner jag mig precis som vanligt! Imorgon ska jag byta nål tänkte jag, för det känns att den börjar bli väldigt trubbig nu. Jag är fortfarande blek som ett as, men förhoppningsvis börjar det synas om nån vecka eller så. Skippade att sola idag, orkade inte ta mig ner till Redbergsplatsen, men i morgon tänkte jag faktiskt promenera dit :) Så jag fortsätter uppdateringen om solbännan i morgon. Puss

Dag 3 med Melanotan

Istället för 0,3 ml så har jag ökat till 0,5 ml. Jag har märkt att min aptit har minskat och att jag känner mig väldigt varm i ansiktet en kort stund efter sprutan. Men det är absolut ingen obehaglig känsla och den försvinner ju inom en timme. Att aptiten minskar är verkligen ingen nackdel för mig, tvärtom så ger det mig en liten kickstart till Projekt Beach 2012 som börjar stenhårt imorgon!! (Men för den som redan äter lite, så ska man nog vara försiktig med intaget av Melanotan. Börja med 0,2 ml och se hur det känns i så fall! ) Jag kommer använda samma spruta en eller två gånger till, sen byter jag nål. Även om det inte känns nånting. tack vare salvan, så kan man ju få fula blåmärken ju trubbigare nålen är och det vill jag inte! Ska även sola imorgon för att skynda på det hela lite :) Eftersom det som sagt är sista dagen av matorgier och slapp framför tvn så ska jag nu göra en helvetes massa mumsig mat och trycka i mig, sen JÄVLAR vad snygg jag ska bli!!!!! Puss

Så här kul hade vi på nyår :)

Extra god mat, sällskapsspel och pyssel! Jag är nu GRYM på att göra ballongdjur! Kolla in denna ballong hunden!! :D


RSS 2.0