Spa-dag med mig själv!

En lång dusch med kroppspeeling, ansiktspeeling och ansiktsmask. Djupverkande hårinpackning under tiden :)
Sedan en toner till ansiktet följt av en ansiktskräm! Tada! En len och gott doftande Maria ;)

Älskar verkligen Neutrogenas ansikts-serie! Jag har provat mååånga olika märken, men detta är det enda som får bort smuts, orenheter och håller ansiktet fritt från små-finnar, plitor osv. (Förutom Pro Active, den e också jäkligt grym, men jag tålde inte lukten, blä!)

Till håret använder jag ett återfuktande schampo från Kerastasé som luktar riktigt gott och som hjälper till att bevara hårfärgen! Sedan en inpackning för riktigt slitet hår från L´oreal, och sedan till sist ett leave-in balsam från L´anza som heter Trauma Treatment och som trollar håret alldeles mjukt och lent! Efter alla mina hårfärgningar, avfärgningar osv. så är mitt hår i STORT behov av ompyssling! För varje tvätt jag använder dessa produkter blir mitt hår friskare och friskare! Förhoppningsvis kan jag hålla mig ifrån att bleka ner håret igen och aldrig mer få för mig att bli blondin! Det är inte jag nånstans! Jag trivs i mitt kolsvarta hår, även om Daniel säger att jag ser för "hård" ut, haha!

Älsklingen har gått och lagt sig, men jag är inte ett dugg trött! 01.30 på natten och jag skulle kunna vara uppe flera timmar till känns det som! Men grejen är att jag får aningens ångest när jag är uppe ensam på natten. Det känns som om man SKA sova på natten, därför får min kropp "dåligt samvete" eller vad man ska kalla det. Det känns som om jag gör något jag inte borde göra, mitt OCD (Obsessive Compulsion Dissorder) spökar också, jag får för mig att vissa saker betyder otur osv. Alltså kommer det blir så att jag lägger mig om en liten stund, så slipper jag iaf. oron i kroppen. Fast ligga och vrida och vända sig i sängen i flera timmar är inte heller så kul! Gud vad jag saknar sömntabletter vid sådana här tillfällen! Men det är snart 3 år sedan jag slutade med dom, och jag måste erkänna att jag faktiskt mår bättre utan dom! Ha, det trodde jag aldrig! Men men ;)

Ne, får la lägga mig nu då. Natti!











Bilder från Alanya



Snygga Daniel med en Long Island Icetea!






Jag och Mumintrollet :)




På båtturen




Min nya Louis Vuitton väska :)




Visst är den snygg? Lagom stor och praktisk :) Min väsk-samling börjar bli en aning för stor nu dock, så jag ska sälja några av dom. Är ni intresserade så hojta till! Är aningens galen i just LV, men det tråkiga är ju att sjukt många har införskaffat sig liknande eller likadana. För några år sedan kände man sig i alla fall LITE speciell när man bar omkring på en LV väska, men det börjar som sagt bli alldeles för vanligt. Får ta och skaffa mig en Birkin istället, haha! En rosa sådan med en matchande plånbok kanske? :)

Jag har upptäckt att flera av mina smycken saknas. Inga direkt dyra grejer, mest sånt jag har gjort själv eller köpt utomlands, men ändå! Jag har mina misstankar om vem det är som är den skyldige, så om DU känner dig träffad, så JA, det är DIG jag tänker på! Jag vill gärna ha tillbaka grejerna, så om du inte vill erkänna så kan du väl posta det till mig anonymt? Så glömmer vi hela saken. Bara ett förslag!

Lägenheten är nystädad, SATC är på tv:n och jag är fullständigt uttråkad! Egentligen borde jag ju ha all tid i världen att blogga, men jag har fanimig ingen motivation alls! Det känns som om jag inte har nåt nytt och spännande att skriva om, allt verkar redan vara skrivet av andra. Ska jag vara elak a´la Kissie? Präktig som Blondinbella? Skriva om makeup som Linda på veckorevyn? Suck... Det hade varit kul med ett ämne som ingen annan har kommit på än, men det känns ganska kört. Så jag antar att det får bli en vanlig dagboks-grej när jag känner för det! :)

Nu ska jag glo på tv och äta glass! Hej svejs!

Sex and the city och städning

Det är sjukt hur mycket smutstvätt man har när man kommer hem ifrån en semester! Känns som om jag inte har gjort nåt annat än att tvätta och vika kläder sedan vi kom hem. Inte överdrivet kul, men vädret här hemma är ju ändå skit så det får gå! Sitter och tittar igenom ett par avsnitt av SATC ( för typ 100:ade gången) medans jag brötar här hemma. Älskar den serien och kan nog aldrig tröttna på den! Hehe, jag bara ÄLSKAR Miranda! Hon påminner så mycket om mig själv! Aningens cynisk, ironisk och realistisk. Den den som inte gillar att prata känslor eller puttinutta sig med sin partner, kan inte laga mat eller nåt annat hushålls-aktigt, hehe.

Nu ska jag vika ännu mer kläder. Hej!

Hemma från Turkiet igen

Jag, Daniel och Mia (muminpeikko) tog en sista minuten en vecka till Alanya. Jag har verkligen saknat det stället! Det var oerhört skönt att komma bort lite och ner till min absoluta favoritstad :) 53 grader varmt, haha! Tror ni vi svettades eller?? Lägg sen till 80% luftfuktighet också så kan ni ju tänka er! Ingen av oss är så jättebruna för vi orkade helt enkelt inte ligga och pressa i den värmen! Och i vattnet kunde man ju inte heller vara hela tiden, mest pga alla ung-jävlar som hoppade, plaskade, skvätte och skrek hela tiden! Och föräldrarna bara lät dom jävlas och log överseende mot oss. Suck! Dom har faktiskt en egen pool att vara i! Vi tog all-inclusive för en gångs skull, vilket iofs var praktiskt, synd bara att maten på hotellet sög! Haha, vi lyckades verkligen hitta en skit-hotell! Så vi tillbringade den mesta tiden ute på havet eller inne i stan och shoppade! Jag ska ta kort på lite av det vi köpte sen och lägga in. Sjukt billigt, om man vet hur man ska pruta vill säga ;). Man vet att man har gjort en bra affär när säljaren blir piss-förbannad och börjar svära på turkiska och sen slänger kassen med det man har köpt på en, hehe! Synd att veckan gick så fort! Det finns inte tid att göra allt man vill på bara 7 dagar! Det hade ju inte varit fel med en sista minuten första veckan i september! :) Det som står på att-göra listan denna veckan är tvätta alla kläder, städa och bara ha semester efter semestern. Hej svejs så länge!

Till er som skriver gulliga kommentarer! :)

Jag blir alltid lika glad när jag läser nån värmande rad från er läsare (även om det nu kanske inte är så jättemånga som finner min blogg intressant) där ni uppmuntrar mig, vare sig det gäller sminkbilder eller mitt psykiska mående. Stort tack till er och en bamsekram! <3

RSS 2.0