Gilmore Girls :)

Jag absolut älskar denna serie!! Jag har samtliga säsonger på dvd och är helt besatt! Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men varje gång jag sätter på ett avsnitt blir jag på bättre humör! Att städa och göra andra tråkiga hushålls-sysslor blir genast mycket roligare om jag har Gilmore Girls på i bakgrunden. Sen så är Lorelai oerhört snygg! ;) Nu tänkte jag sätta på några avsnitt och ta en liten tupplur i soffan. Tjing!







Jackie Ferms inlägg : me like!

 
"Om en människa kommer från ett land där det är krig. Får en chans i Sverige (leva ett bra liv här) och börjar "kriga" (våldta, misshandla, göra illa) här, inte tar sin chans, inte är ett dugg tacksam. Då kan han åka tillbaka till sitt land och kriga där.
Tycker jag.
Det finns precis lika mycket svenskar som beter sig som vidrigheter, så vi behöver liksom inte mer än dem äckel vi redan har.

Utländska borde respektera våra normer i vårat land och vi ska respektera deras normer om vi är i deras land.
T.ex. i ett muslimskt land, då går man inte i kortkort och magtröja....det SKA vi respektera....
Men i Sverige ska dem respektera att kvinnor har lika mycket rättigheter som män...

 
Jag är absolut inte rasist och inte emot människor,  jag har massor med utländska vänner och är själv några procents utländsk, så förstå mig rätt"


Precis! Go Jackie!

Har man tråkigt så...

Photoshop är ett ganska skönt sätt att fördriva all den extra tid man har när man är sjukskriven och inte jobbar! Tro det eller ej, men det är faktiskt ganska enkelt att lära sig om man bara har tid och tålamod! Samt en massa bra nybörjar-kurser online såklart :) Webdesignskolan har skitbra tips och kurser som man kan följa lätt! Så om ni är intresserade så tycker jag absolut att ni ska ta en koll där!




Inte världens bästa bild, men det var en av mina första grejer jag gjorde i Photoshop :)







Coolt va?





Älskar svart-vita foton med nån färg-detalj!




Riktigt snyggt!




Härnäst ska jag fixa till några bilder jag har tagit på Daniel och lägga upp dom här. Ska försöka göra dom så "modell-lika" jag bara kan ;) Nu ska jag dricka kaffe och som sagt pilla med Photoshop. Tjing!                                                                                                                                             


Eurovision :)

Bästa som händer på hela året är Melodifestivalen och framför allt Eurovision songcontest! Gud vad jag älskar det! Sedan jag föddes så har jag fanimig inte missat en enda omgång! I år så hejar jag (förutom på Anna självklart ;)) på Kroatien, Bulgarien och Armenien! Hur snygg är inte hon som framför Armeniens bidrag?? Gode värld, hon är lätt dn vackraste tjejen jag har sett! Hon är ju verkligen helt perfekt! Jag skulle göra vad som helst för att se ut så! Men vänta ni bara tills efter jag är klar med min bantning! Då jävlar! Inga mer mat-orgier, inga fler kläder som döljer hela min kropp och inga mer hånfulla blickar! Jag har gett mig själv ett löfte, att den dagen då vågen står på 52 kg så ska jag sluta röka! Bra va? Hehe...

Jag vet att det inte har varit så många bilder på sistonde, men det ska det bli ändring på! Har ju köpt en ny digitalkamera! :) Nu ska jag kolla färdigt på Eurovision, och sen antar jag att det blir till att sussa. För jävla tråkigt, men hey, this is my life my friend! ;) 



Inte populär!

Jag vet ju om att jag har en personlighet som det är svårt att komma överens med eller gilla. Jag säger alltid det jag tycker och tänker, jag syns och hörs och jag har en förmåga att ibland dra nåt dumt skämt som ställer till det rejält för mig. Genom åren har jag lyckats bli ovän med en väldigt massa människor, även om det självklart inte alltid har varit mitt fel! Men det är väldigt tråkigt att det ska vara så. Ytliga bekanta som avskyr mig utan att jag egentligen har gjort nåt, gamla vänner som jag har skrämt bort genom min sjukdom, ex-pojkvänner som jag lyckas såra såpass att dom inte ens hälsar på mig.

Jag har väldigt lätt att bli vän med nya människor, men jag har tydligen ännu lättare att bli ovän med dom! Jag menar väldigt sällan något illa och jag avskyr att se folk ledsna eller sårade. Jag uppfattas väldigt fel tror jag, för jag vill faktiskt bara väl! Jag försöker alltid att ställa upp för mina vänner och försöker att få dom att må bra. Det kan göra riktigt ont ibland att se hur folk himlar med ögonen och suckar när dom ser mig, för dom vill absolut inte prata med mig. Men jag är ju helt enkelt mig själv! Om det är något som stör er, säg det till mig, så ska jag försöka förklara hur jag menar, att ni säkerligen har missuppfattat mina avsikter, att jag kanske bara har varit lite klumpig.

För det mesta så är jag världens snällaste, goaste och gladaste, men ibland så sker det grodor! Jag kommer ihåg en gång när jag och ett ex var hos hans bror med familj och hälsade på. Hans brors tjej sa att hon gärna skulle vilja hoppa fallskärm nån dag, att det verkade spännande! Jag försökte vara lustig och kläckte ur mig att, "nej fy, det skulle jag inte vilja! Då finns det lättare sätt att ta livet av sig, haha!" Jag skojade bara, men resten av sällskapet tyckte det var oerhört dumt sagt och tyckte jag var helt dum i huvúdet! Eller som den gången då jag var hemma hos en föredetta kompis som fyllde år. Hon är från ett land, hennes sambo från ett annat och hennes killes flickvän från ett tredje. Där satt jag mitt bland ungefär 20 personer som alla pratade högljutt på tre olika språk i mun på varandra. Jag fattade självklart ingenting, och försökte skämta till det lite genom att säga "oj haha, är det bara jag som pratar svenska här idag?" Självklart blev en massa av dom förolämpade, tyckte det var rasistisk osv. Men jag menade verkligen inget illa! Jag tyckte bara det lät så roligt med en sådan blandning av språk! Det var verkligen inte meningen att såra nån eller att vara rasistisk! Men jag har ju förstått att det var dumt sagt. Men jag menade ju inget illa! I alla fall så är jag nu ovän med hela bunten. Drastiskt tycker jag att bli sura i all evighet för EN grej, när vi hade varit bästa vänner i många år. Den tjejen vet om att jag själv talar 5 språk, och att jag har flera vänner med invandrar-bakgrund så jag tycker minst sagt att hon överreagerade! Men jag är i alla fall ledsen, det var inte meningen.

Dock skall tilläggas att en del av de så kallade "vänner" jag inte längre umgås med har varit riktigt fittiga mot mig, rent ut sagt! Inte mitt fel nånstans! Jag kan nämligen vara ganska lättutnyttjad och sen när det inte passar längre så skiter dom fullständigt hur jag mår! Några jag talar om finns med i det så kallade "tjej-gänget" som jag har skrivit om tidigare. Tjejer som jag har räknat som några av mina absoluta bästa vänner, som verkligen högg mig i ryggen fast jag absolut inte förtjänade det! En del på senare tid har också i mina ögon betett sig som självisk jävla idioter! Ja, ni vet vilka ni är! Om ni inte tycker att ni stämmer in på detta, så behöver ni ju knappast ta år er eller hur?

Dom vänner jag har nu (jag älskar er alla!) vet hur dom ska tas med mig och dom förstår att jag sällan menar något illa. Dom är exakt på samma nivå som jag, ett och samma tankesätt och vi förstår varandra precis! Ja, haha ok, dom kanske är lite mer socialt kompetenta haha, men ni förstår vad jag menar! ;) Ni vet vilka ni är och jag älskar er oerhört mycket! Tack för att ni ställer upp och finns där för mig! Puss!



Hmm ursäkt tror jag!

Jag inser att mitt inlägg om Sverige och invandring kanske uppfattades som kränkande och det ber jag om ursäkt för! Jag kunde valt andra sätt att uttrycka mina åsikter, på sätt som inte sårar någon! Jag skulle lagt till att svenskar som jävlas verkligen inte är ett dugg bättre än invandrare som bråkar! Vad jag egentligen ville ha sagt är att det är onödigt att blanda olika nationer som krigar mot varandra, man kan ju placera ut dom lite mer så att det inte blir lika laddat! De svenskar som jävlas måste vi ju tyvärr stå ut med! Men det är ju det som fängelserna är till för. Jag talar naturligtvis om grövre brottslighet, inte att sno en cykel eller snatta en cola! De svenskar (inklusive jag själv) som begår borde absolut skämmas! Vi borde vara tackamma över att vi har det så bra. Hmm kan nog skriva länge om sådant här, men eftersom alla blir så upprörda  när någon uttrycker åsikter som inte innehas av majoriteten, så ska jag försöka hålla mig till neutrala ämnen här. ;)

ps. till dig som kommenterade, jag vet vem du är och du är nog den sista som ska uttala dig om olagligheter och omoraliskt leverne! Snacka om att kasta sten i glashus! Hahaha! :)

Ang mina "bidrag"

Eftersom jag har diagnosen Borderline depression, så kan jag inte arbeta. Det är inget jag har valt själv eller trivs med. Jag skulle gärna vilja kunna jobba 80 timmar i veckan om det är så, men tyvärr går det inte. Ni som tror att jag fuskar eller ljuger om detta kan ju tänka på att reglerna för sjukskrivning är oerhört strikta nu för tiden, det är näst intill omöjligt att fuska! Det är inte på något sätt socialbidrag, utan helt enkelt precis som a-kassa. Är det fel och fult att gå på a-kassa också? Mina föräldrar har betalat en mycket hög skatt i alla alla år, så när någon verkligen är sjuk och inte kan arbeta, så ska man fan i mig få hjälp av staten! Jag lever på existens-minimum, och jag kämpar hela tiden för att få det att gå ihop. Detta är Sverige och här SKA man få hjälp om man behöver den!

Kriterier för aktivitetsersättning

Kriterier för Borderline-depression







Svar på tal!

Från en arg läsare:


"Du är en sådan rasist och fruktansvärd hycklare, tror du att världen skulle vara en bättre plats om det fanns fler av din sort..Du är själv arbetslös, inte precis laglydig eftersom du är känd i Borås butiker som en av dom värsta snattarna, omoralisk,socialt missanpassad..men det fattar du väl inte själv!? SÅ istället för att ta ett eget personligt ansvar för att det går så dåligt som det gör för dig, är det lättare att skylla på någon annan eller något annat som är egentligen okänt för dig varför det är som det är. Du kan ha dina åsikter ingen som hindrar dig, men sopa framför din egen dörr innan du talar illa om någon annan."


Hmm egentligen ska man kanske inte argumentara mot någon som väljer att vara fegt anonym? Men i alla fall, yes, jag har faktiskt snattat. Jag hade en period för några år sedan då jag gjorde ALLT för att nån skulle se mig. Vet faktiskt inte hur jag kom på den idén att just ta något, men jag antar att jag gjorde det för att jag skulle åka fast. Vilket jag också gjorde haha! Tro mig, jag är ingen bra tjuv! Och det har ALDRIG någonsin varit av personer, utan lite större butiker. Aldrig nånsin av privatpersoner! Jag fick mitt straff där också, och därmed är brottet sonat. Tack vare terapi och så vidare, så mår jag mycket bättre. Min underbara psykolog fick mig att förstå vad i helvete jag höll på med! Hmm idag kan jag faktiskt inte förstå vad jag tänkte! Det är aldrig rätt att stjäla! Ok, nästa påhopp.

Jag vet inte riktigt vad du menar när du säger "socialt missanpassad"? Kan ju innebära så mycket... Förutom snatteriet så vet jag inte vad det kan vara? Inga droger (eftersom jag är en hysterisk hypokondriker så springer jag och gör blodprov hos läkare ganska ofta, och dom resultaten kan du gärna få del av :)) Så om du orkar så förklara gärna?

Måste få säga att det verkligen inte går dåligt för mig. Förutom min psykiska ohälsa, så har jag det oerhört bra. Jag har en fruktansvärd tur som har en underbar pojkvän och underbara vänner! Att jag gnäller handlar ju mest om att jag inte lyckas få min hjärna att inse hur bra jag egentligen har det. Men sånt förstår nog inte du, om du inte har mått dåligt själv nån gång. Jag är bra van vid kalla och cyniska människor, det rör mig inte så mycket längre. Jag har insett för längesedan att världen är sådan. Men jag fattar däremot inte vad din kommentar har med mitt inlägg att göra? Jag är tacksam för alla kommentarer jag får, det är kul att folk läser det jag skriver :) Dock får jag väl anta att du antingen är kulturberikare själv, eller tillsammans med en? Så vidare du inte känner mig personligen då, och tycker allmänt illa om mig? För att reagera så starkt på en okänd människas blogg, det är nog inte nyttigt för hälsan!

Till sist vill jag bara säga till mitt lilla försvar: Jag har mina många fel och brister, gudarna ska veta att jag ångrar en hel del i mitt liv! Men jag är också en underbar flickvän, jättebra vän, jag tar alltid hand om dom som mår dåligt, jag försöker hjälpa där jag kan. Jag är både intelligent och rolig, driven och samhällsmedveten. Jag borde absolut ta hand om mitt psyke bättre och sluta klaga. Men om du läser på om Borderline, så borde du i alla fall inse att jag faktiskt inte kan hjälpa hur jag mår. Att vara deprimerad innebär att man (förutom våld och sånt självklart) gör det mesta för att slippa ha den panikångest som medföljer. Därav det otroligt korkade snatteriet. Men jag STÅR IALLA FALL FÖR DET JAG SÄGER OCH GÖR! Vilket INTE du gör, eftersom du väljer att vara anonym.

Hmm.. ok jag tror det får räcka. Tack för att du läser bloggen, kommentarer är alltid kul att få :)


Visste ni att...

... min dröm är att bo precis vid havet? Ett hus med trädgård runt om och havet bara några meter ifrån. Som Wallander bor i dom filmerna om ni har sett dom? Inte precis i turist-smeten, utan något utanför. Tänk att somna till havets ljud varje natt, att kunna ta promenader med vovven på stranden när man vill, grilla och bara ha det lugnt och skönt! För havet är vackert även på vintern. Det finns inget som är så vackert som det svenska havet och stränderna. Varje gång jag sitter på en strand och ser en solnedgång gör det nästan ont i hjärtat, så vackert är det. Nästan så att man vill gråta en skvätt. Tänk er att sitta där medans solen går ner, framför en öppen eld och lyssna till Ulf Lundells Öppna Landskap. En midsommarkrans på huvudet och omringad av goda vänner. Det är Sverige för mig. SVENSK kultur, SVENSK tradition...

 Undrar hur länge till det dröjer innan vi måste gå på knä i vårt eget land? För det känns som om det är dit vi är på väg. Allt svenskt verkar vara skamligt, som om vi borde skämmas för att vi har det bra i vårt land. Då tycker vår kära regering att lösningen är att ta hit en massa folk från olika länder som krigar mot varandra. Ja, men släng ihop alla kulturberikare och se hur snällt dom leker ihop! Skit samma att det är det kommer bli kaos här, gängkrig, rasistbråk osv. Ta hit alla bara, skit i vad som händer med oss svenskar! Har ni tänkt på att det kanske finns en anledning att det ser ut som det gör i deras länder?? För det är faktiskt så att för att en diktator/regering/ledare inte kan ha makt utan att ha folket på sin sida! EN person kan inte terrorisera ett helt land, det krävs många människor för det! Hitler hade aldrig fått hålla på med sin skit om inte folket hade varit så jävla dumma i huvudet och låtit honom hållas! Det krävs ryggrad och sammanhållning, ansvar och moral för att ett land ska funka utan våld! Sverige må ha haft sina krig i forna dagar, men det är längesedan! Vi är ett fredligt land! Ta då inte hit hundratusentals upprorsmakare och blanda ihop dom! Tro fan att det smäller en dag! Sen skiter jag i om folk är svarta, vita, gröna eller rutiga! Det handlar inte om hudfärg osv, utan om tankesättet!

Som vanligt får väl jag skit för det här inlägget, men som jag har skrivit innan så har vi yttrandefrihet och åsiktsfrihet i detta land! Det gäller ALLA åsikter! Så länge ingen skadas eller våld används så ska man fan kunna få ha vilken åsikt man vill! Jag tänker inte sitta och tiga som dom flesta gör! Tro det eller ej, men de vänner jag har som är från t.ex. Iran, Irak osv delar faktiskt mina åsikter till stor del! Dom anser också att man ska ta seden dit man kommer och anpassa sig! Inte starta små egna mini-länder och göra djävulskap! Skärpning!!









Förbannade hockey VM...

Kúnde inte bry mig mindre!!!! Men måste alla va så jävla besatta?? SUCK!

Eftersom nån var så vänlig att sno min kamera förra helgen, så måste jag köpa en ny. Eller ja, kanske inte måste, men vill ha varje fall! Men jag orkar inte lägga hur mycket pengar som helst, för jag är ju trots allt ganska fattig hehe ;) Men jag har kommit fram till dessa två kameror. Nån av dom får det nog bli!


                                                                  
   Fujji Fine Pix AV100



 eller Samsung ES70




























Är ju ganska svag för rosa, men den röda är mycket bättre och har ett as-bra pris! Om man beställde ett minneskort på 2 GB också, så gick hela kalaset på 750:-! Den rosa kostar 1290:- Ungefär samma funktioner, så då kan jag lika gärna köpa den billigare. Använder ju den inte direkt som en proffs fotograf haha ;)

Nu ska jag gå ut och röka. Hej!


Negerboll!

Läste en artikel i Aftonbladet om att det ombord på ett SJ tåg hade annonserats ut att negerbollar såldes i kafévagnen. Tydligen blev det ett jävla väsen! Det har alltid hetat negerboll så länge jag kan minnas och det är inte det minsta rasistiskt över det! Måste alla vara så totalt humorbefriade?? Ska jag bli förbannad att det heter "Vit Magnum" också?  Eller skjuta manusförfattarna till t.ex. South Park för att dom gör satirer om Jesus? Va fan, ha lite självdistans för sjutton!! Stackaren som ritade Muhammed-teckningarna är såpass hotad av hela muslimska världen att han måste leva gömd, för annars ska dom döda honom "i Allahs namn"! Men kära barn, humor!! Ta inte åt er av allting! Det är när man beter sig så hämndlystet som man ger muslimer ett dåligt namn och rykte! Sen kan man tycka och tänka vad man vill om övrig kulturberikning...

Vad jag i alla fall försöker få fram är att jag tror inte den stackars konduktören på tåget menade det minsta illa genom att kalla bakverken för negerbollar! Jag blir så trött på att allt jämt ska kallas för rasism så fort man är det minsta politiskt inkorrekt, men gud förbude att man blir förbannad när en invandrare ropar "svenne-fitta", eller förbjuds att spela den svenska nationalsången på skolavslutningar! Skulle jag säga att jag är stolt svensk så blir det ett jävla liv, men när en invandrare säger att dom är stolt kurd, arab, iranier bla bla bla så applåderar alla och tycker det är starkt av dom! Stackars känsliga invandrare, dom måste vi dalta med. Ingen tänker på att Sverige blir allt farligare att leva i, att det snart är skamligt att kalla sig för svensk. Förutom då när en kulturberikare kallar sig svensk. Grejen är att jag har många kompisar som kommer från diverse länder och jag tänker inte på dom som från ett speciellt land eller ras, jag älskar dom för det dom är, så gnäll nu inte att jag skulle vara rasist! Jag tycker bara det är för jävligt att man tar en sådan oerhörd hänsyn till invandrare, men glömmer bort svenskarna!

Tack vare den regering vi har just nu så är det många som har det svårt socialt, men ändå fortsätter vi att ta in mer och mer människor! Det är inte rätt! Att befinna sig i ett främmande land och man vet att man kan bli utkickad när som helst, det är inte mänskligt! Varför inte bara ta in dom som verkligen behöver hjälp och som man vet får stanna? För jag ger mig fan på att dom som verkligen behöver komma hit har inte råd!

Nu får jag säkert en jävla massa skit för att jag uttrycker åsikter och tankar, för jag har förstått att yttrande- och åsiktsfrihet bara gäller "godkända" åsikter. Uscha vad hemskt om man råkar tycka något som anses fel! Så länge inget våld eller tvång sker, så ska man fan få tycka och säga det man vill! Inga onödiga provoceringar eller glåpord naturligtvis! Men man måste väl få kunna säga vad man tycker??? Inte bara mjäka med den fega regering vi har? Vänlighet, humor och respekt för fan!



Dagens makeup - Golden eye


Var hos läkaren idag

Jag ringde ju igår och krävde en tid för att kolla på mitt blödande födelsemärke. Som tur är var det inget! Har helt enkelt bara råkat komma åt det på nåt sätt. Otroligt lättad måste jag säga att jag blev, men helst ville jag ta bort märket bara ifall att! Men det gör dom tydligen inte om det inte är något tecken på nåt allvarligt. Kan jag ju iofs förstå! Ska fundera på att söka privat och betala själv för att få bort dom.

Daniel sitter fastklistrad i soffan nu och glor på hockey VM som började idag. Jag som tyckte det var så skönt att elitserien äntligen var över! Det är fan inget stopp på sport-mardrömmen! Fan, skapa en egen gratis sport-kanal paket så vi andra normala människor slipper få inställda favvo-program!!! Sen har ju allsvenskan i fotboll dragit igång, Champions league och vad fan det nu är mer för skit! Vuxna män som jagar en jävla boll/puck och får miljoner för det! Hade inte deras höga löner kunnat sänkas så att världens barn inte behöver gå hungriga och sjuka? Säg att man sänker varje elitidrottares lön med 1000 kr i månaden! Sen dela upp dom pengarna och skänka till cancerfonden, hjärt&lung fonden, Läkare utan gränser osv. Det hade inte svidit i deras feta plånböcker, men det hade förmodligen räddat livet på hundratusentals människor! Jävla åpna puckon!

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt. Hej.

Ny-sprutad ;)

Jag orkade som sagt inte mer, så jag gick och tog en kortison spruta mot min allergi. En spruta ska tydligen inte vara farligt, men tar man dom regelbundet så kan skelettet kalkas ur. Gjorde inte alls ont att ta den, tjejen på vårdcentralen va jätte gullig och mild. Inga biverkningar heller thank god! Det fick jag ju inte när jag tog svin-vaccinet heller! Oerhört skönt tycker jag att slippa sånt!

I går kväll när jag stod och borstade tänderna framför spegeln i badrummet, så upptäckte jag plötsligt att mitt födelsemärke på axeln blödde! Panik!! Eftersom jag lider av hypokondri (ja, det är faktiskt sant, ingen grej man bara skojar om!) så är jag nu övertygad om att det är maligt melanom, alltså cancer. Ringde sjukvårdsupplysningen och berättade hur orolig jag var, men sjuksköterskan tyckte att jag oroade mig i onödan, att jag säkert bara råkat komma åt det och rivit upp ett litet sår. Men sånt tycker jag är så fel! Hudcancer är något som man ska ta på fullaste allvar, och det är fan så mycket bättre att springa en gång för mycket än en gång för lite till läkaren! Undrar hur många liv som hade kunnat räddas om man bara hade gått DIREKT till läkaren när man tror sig ha nåt symtom? Inte bara skaka av sig det och tro att det är ofarligt! Om det nu visar sig inte vara nåt, så är det en enorm lättnad att veta! Inte bara gå själv hemma och tänka sönder sig själv! Jag skiter i om folk tycker jag är jobbig, jag tänker gå så ofta jag behöver till läkaren! Jag betalar faktiskt deras lön genom att gå dit, så egentligen ska dom bara hålla käft och ge mig en ordentlig undersökning! Så jag tjatade mig till en tid imorgon kl.09.00. Oavsett, så vill jag ta bort alla större födelsemärken jag har. Så slipper jag bli hysterisk varje gång jag tycker mig se att dom har ändrat färg, form osv.  Men tänk om det är cancer? Hur stor chans har man att överleva? Jag satt och läste en blogg i natt som heter "Sabinas kamp" och handlar om just en ung tjej som får hudcancer och hennes kamp för att bli frisk. Dock slutade den bloggen inte lyckligt. Hon gick bort förra året efter 3 års kämpande. Kvar lämnade hon sina små barn, man och övrig familj. Så oerhört sorgligt! Jag har ju i alla fall inga barn som behöver mig. Jag vill skänka en varm tanke till Sabinas nära och kära, hoppas ni har det i alla fall hyfsat och har mycket stöd från varandra!

Nu ska jag googla allt jag kan om födelsemärken och hudcancer. Jag vet, det är inte bra att göra så, men jag blir tokig om jag bara sitter här!! Hej hej på er!

Pollen :(

Fy fan vad jag har varit allergisk idag! Usch, inga mediciner funkar heller så jag ringde vårdcentralen och bad om en kortisonspruta. Jag vill kunna njuta av våren och sommaren! Funderade på om den sprutan även tar bort hästallergi? För det är något jag har saknat, att rida. Ute brukar det visserligen funka ok, men så fort jag är i ett stall så känns det som om min hals och lungor sluts ihop. Jätte obehagligt att inte kunna andas! Därför har jag inte helt lärt mig att sadla en häst. Ganska skönt att slippa göra det tråkiga jobbet som sadla och mocka, haha men jag gillar inte att kunna något halvvägs.

Är annars ganska bra på att påbörja en massa projekt och sen aldrig göra färdigt dom. Jag tröttnar väldigt lätt tyvärr. Får jag en grej på hjärnan så är det DET och INGET ANNAT som gäller. Sen efter dtt tag så byter jag ut det projektet mot nåt annat, som jag inte heller blir klar med. Det är egentligen likadant som med bloggningen. I början var jag ruskigt het på gröten, men sen bara klingade allt av. Ok, mycket berodde på depression, men visst sjutton hade jag kunnat skriva en rad eller två om dagen!! Ork, lust och fantasi är inte jag har mycket av då. Kanske inte så mycket nu heller, men jag försöker varje fall. Att "gå emot känslan" är ju nåt av det viktigaste vi lärde oss i DBT:n.

Jag slänger med några makeups innan jag avslutar. Kram på er!






















RSS 2.0