Ännu en dag då ;)

Eftersom vårstädningen alldeles snart är klar, så tänkte jag köra ett Zumba-pass här hemma :P Det fina med att köra det hemma är att man slipper skämma ut sig inför en hel grupp människor som förmodligen skulle garva läppen av sig om dom såg hur fruktansvärt okoordinerad jag är haha!  Nu är det bara Rocky & Jackson som ser mig, och dom är ju upptagna med att leta efter sina egna svansar ;) Men först ska jag vika kartonger som ska kastas. Hur sjutton lyckas man med att spara helt onödiga förpackningar och kartonger så att ett helt städskåp är fyllt av dom, istället för tex dammsugare, mopp, hink osv? Haha... Ut med det gamla och in med det nya! Med andra ord, Ullared på söndag :) Det är min födelsedagspresent hehe... Jag är ju ganska hopplös att köpa presenter till, så Ullared är ju perfa! Då kan jag välja själv, och stackars Daniel får bära alla kassar ;)

I städtagen ;)

Och sen:



Städat lägenheten dag och inget mer...

Boring, boring boring!!

Tråkigt att lägga sig för natten!

Det senaste har jag verkligen fått panik inför tanken att lägga mig och sova på natten! Eftersom jag inte gör så mycket på dagarna just nu så är jag aldrig trött! Jag är bara rastlös hela tiden och sen när natten kommer känns det bara så meningslöst att sova, för jag vet ju att nästa dag blir exakt likadan som den förra! Gaaahh, är så fruktansvärt uttråkad just nu! Kan det inte hända nåt spännande nån gång?? Typ att FBI ringer och ber mig om hjälp i nåt topsecret uppdrag som bara jag kan lösa? Åka jorden runt och leta efter nån farlig brottsling, och få en tillfällig FBI-id bricka som jag kan visa upp, typ: "Freeze m****r f****r, or say hello to my little friend!" (Tar i detta läget upp min lånade Sig Sauer och handklovar och griper fanskapet!) Hehe, brist på verklighets uppfattning, jag? Neeej då, haha!



God natt då på er :)

Städa sovrummet idag

Pillar och fixar lite i sovrummet, möblerar om, städar och byter lakan. Kan behövas faktiskt! Att sen ikväll få lägga sig nyduschad i nytvättade lakan är an himmelriket! Svalt och behagligt i rummet med ett stoooort och fluffigt täcke är inte heller fel :) Mina rosa Hello Kitty lakan som jag älskar haha, man blir aldrig för gammal för Hello Kitty ;) Dock i måttlig mängd ska väl tilläggas. Sen snart dags för lunch. Funderar på kokt torsk med äggsås och potatis, mums! Så sjukt gott! Med pepparrot *dregla* och sen kaffe med cigg. Kanske även en liten tupplur på det så mår jag som en princessa sen ;)

RSS 2.0