112 - På liv och död e nog ett nytt favvo-program :) Gissa varför?




Ok, jag klättrar på väggarna nu alltså

Jag är så trött på att bara sitta stilla nu!! Visserligen saknar jag inte själva Borås ett skit, men jag saknar mina vänner. Att kunna träffa dom när jag vill utan att behöva åka 40 min i bil, en timme med buss!! Bara ta en snabb fika, gå ut o gå runt Kype eller vad som helst! Jag är så uttråkad medans Daniel är på jobbet om dagarna, och när han kommer hem så vill han bara ta det lugnt och "mysa"... Jag står inte ut!! Jag fattar att han är trött som jobbar och så, men det hjälper inte dampiga jag!! Jag vill att saker och ting ska hända, många bollar i luften, lite spänning och omväxling! Finns det ingen som fattar??

Jag längtar fan tills det är lägg-dags, för då slipper jag ha andnöd över bristen på händelser!! Det jävliga är mardrömmarna, för min hjärna vill tydligen inte alls släppa det förflutna så det är en enda stor röra av minnen som flyger omkring med en orkans hastighet hela tiden. Gud, jag vill bara slippa dras på en massa gammalt som ändå aldrig kommer lösa sig och som jag bara mår dåligt av att tänka på! Nån som har nåt bra förslag?


Men för helvete!

Jag kvävs!!! Gaahhh, jag får inget andningsrum, låt mig för helvete sitta ifred och pyssla med mitt!! Jag fattar inte vad problemet är!!

Ytterligare en tråkig dag!

Igår fick vi åka upp till akuten med Daniel som hade hög feber, kräktes och var helt färdig för räkning. Vi blev kvar där ca 4 timmar medans han fick dropp och grejer. Han var tydligen totalt uttorkad, stackaren. Sen sov han hela kvällen och natten och idag mår han lite bättre! Envis som fanskapet är så kommer han säkert att gå till jobbet tidigare än vad läkaren tyckte, så han blir la snart lika sjuk igen. Skyll dig själv säger jag! Envisa jävel...

Märks det att jag är på ett extra dåligt humör nuförtiden? Det är förmodligen för att jag mår bättre psykiskt än jag har gjort på många många år och då är det skitjobbigt att inte ha nåt att sysselsätta sig med om dagarna! Ett jobb på Ica är nog inte att tänka på, för även om jag är friskförklarad nu så finns det fortfarande vissa saker jag känner att jag inte klarar av. Många nya människor på en gång, för mycket ansvar direkt, känslan av att jag tror att alla kommer tycka illa om mig och snacka bakom ryggen osv. Tack mamma, för den paranoida delen förresten... Alkis-hagga som har förstört så otroligt många år av mitt liv med sitt nedsättande fyllo/flödder pladder om hur värdelös och hopplös jag är som person. Skaffa dig ett liv, sluta dricka, sluta piller-trilla och be om ursäkt för fan!! Och till pappa, även om jag älskar dig mer än nåt annat: Skaffa en jävla ryggrad och stå upp för din dotter istället för att jamsa med din frus missbruk!! Gaaaahhh!!!

Så där, nog av det lilla utbrottet :) Just nu sitter jag i soffan med hörlurar på och tittar/hör på film medans det inte går något som helst bra på tvn NÅGONSIN! Jag är så trött på Let´s Dance, Big Brother, Idol, alla sit-com repriser och all annan smörja som sänds. Och icke att förglömma, den satans jävla hor-sporten som visas dygnet runt! Vem fan bryr sig??? Jag skiter i Foppas rullande tårar när han meddelar att han går i pension (stackars jävel, BARA mångmiljonär, åhhh hur ska detta gå i framtiden??) och jag skiter ännu mer i allt vad skidor heter!! Sluta sända sport på vanliga kanaler!!!!

Ok, det blev ett litet utbrott till, men det är för att jag just nu inte har så mycket annat att göra än att gnälla hahaha! I need a project!!!

Har tråkigt...

Att sitta ute i Floda ensam med tre hundar hela dagarna är ju mindre kul måste jag säga... Visst, jag skulle väl kunna åka in till stan en sväng, men eftersom jag i princip bara känner Michelle här i Gbg och hon jobbar 24/7 så blir det lätt lite ensamt. Att åka iväg till Borås är ju heller ingen bra idé eftersom som jag inte kan lämna vovvarna ensamma en längre stund och det är ytterst sällan någon från Borran orkar komma hit till mig annat än på nån helg, så ja, jag sitter här själv.

Jag har googlat lite nu om brun utan sol-sprutor och jag ska nog beställa det. Jag är dock INTE förtjust över att en av biverkningarna kan vara sexuell upphetsning, för allt sånt vill jag helst slippa. Hela sex-grejen är så totalt överskattad och för mig inte en nödvändig del i mitt liv. Ja visst, jag vill jätte gärna ha barn, men om jag fick välja så hade jag velat veta exakt klockslag då chansen att bli gravid är som störst så slipper jag all press! Ja, jag är medveten om att jag låter som en total galning nu, men så är det bara! Jag gillar inte sex så det så! Och det har inget att göra med min partner, utan det är JAG som inte är som alla andra. Haha, ja det visste ni kanske redan sen innan ;) Thank god att jag har lingonveckan nu, så slipper jag garanterat allt snusk :P Får la ta och ge stackars Daniel en handtralla istället hahahaha! Eller så kanske sprutorna får mig att helt plötsligt älska sex?? Då vet jag en som kommer jubla :) Nej, nu ska jag ta o brygga koffeinfritt kaffe med vaniljsmak och sen blir de la sängen... Tjo på er.


Melanotan-sprutad!

Big Brother

Seriöst, svensk tv blir bara sämre och sämre!! Vilken jävla smörja! Tyvärr tvingas jag se på det för att Daniel älskar det... Stor tummen ner!!


Hundvakt i Floda

Vi har tagit på oss uppdraget att vara hundvakt åt lilla stora Bamse medan Daniels föräldrar e i Thailand i två veckor. Inte direkt jobbigt, med tanke på att vi redan har två små vovvar som springer omkring som två galningar här :) Så en tredje hund gör varken till eller från haha! Däremot är det lite små-knepigt att hålla i tre koppel samtidigt när de är promenad-dags! :)

Medans jag sitter (som vanligt) klistrad framför datorn så envisas Daniel med att glo på Hancock och eftersom jag avskyr sådana filmer så har jag nu satt på mig mina Hello Kitty-lurar och tittar (nja, snarare hör) på några avsnitt av Gilmore Girls. Försöker fixa och trixa med den nya designen till denna bloggen, men vissa saker vill sig fan inte! Ahhh blir vansinnig när tekniken pekar finger åt mig! Men jävlar heller att jag tänker ge mig, jag SKA få till datumsvisningen!!! *morrar*

I övrigt har jag generellt ganska tråkigt just nu. Tråkig årstid, tråkigt väder och absolut inget spännande som händer.
Kan nån vara snäll och muntra upp mig en aning? Typ erbjuda mig en shopping-spree, en vecka på ett lyx-spa eller helt enkelt nån festlig fest? Går ju så sällan ut numera så det hade varit kul att samlas ett gäng goa människor och parta loss lite! Dock är det ju fest på Park Lane nån gång nästa vecka (har för mig onsdag?) så förhoppningsvis blir ju det kul! Man ska ha på sig enbart röda och/eller vita färger så vad sjutton ska man ha på sig då?? Får la ta en titt på stan efter nån snygg klänning eller nåt sånt, så ordnar det sig nog :)

Nu ska jag googla lite på Melanotan ("Barbie-sprutan") och se om jag inte kan bli lite brun snart :) Hej på er!

RSS 2.0