Purple Pleasure

Dagens makeup!















Pappa...

Jag satte på Ronja Rövardotter idag medans jag lagade mat, helmysig film med många goda minnen! I scenen när Ronja ska gå ut i skogen efter vintern så säger Mattis "Ronja mi, utan dig kan jag inte leva!" Och sedan när han hälsar på Ronja i Björngrottan efter det att hon och Birk har rymt hemifrån, så gråter han eftersom han har saknat henne så. Löjligt exempel kanske, men det fick mig att tänka på min egen pappa. Han skulle skita fullständigt i om det hände mig någonting. Han skulle bara rycka på axlarna och återgå till sitt arbete. Mamma skulle bli helt förkrossad, men eftersom jag enbart har avsky för henne så bryr jag mig inte om henne överhuvudtaget. Vilket då får mig att tänka på att min pappa kanske avskyr mig? Eftersom han aldrig någonsin har visat en enda känsla av kärlek? Trygghet när det gäller pengar, hem och mat, ja absolut! Men aldrig en frivillig kram, aldrig "jag älskar dig" (om inte jag har sagt det först och då svarar han på engelska eller tyska, för att undvika känslan bakom orden) eller umgåtts med mig om inte mamma har sagt att han borde. Enda gångerna pappa och jag har kommit relativt bra överens är när jag har följt med honom i flygplanet på olika resor. Egentligen är jag totalt skräckslaget rädd för att flyga, men med pappa känns det ändå oki eftersom då slipper jag oroa mig för att det ska hända honom nånting. Och dessutom dör vi i sådana fall tillsammans. Sjuk tanke kanske, men ändå. Pappa är den enda människa jag har kunnat diskutera politik med, nyheter, religion, filosofi och sådant. Ingen av mina kompisar har samma intressen som jag, därför har jag alltid vändt mig till pappa för sånt.
Men när det gäller allt annat, kärlek, känslor och psykologi så är det total-stopp. Icke en visad känsla vad det än gäller. Varken ilska, glädje eller tårar. Visst, pappa skämtar ofta och skrattar, men aldrig när det gäller allvarliga saker. Jag har hela mitt liv känt mig otillräcklig i hans ögon. Inte tillräckligt smart i skolan, inte tillräckligt ekonomisk och definitivt alldeles för mycket av en känslomänniska. Vilket är jävligt ironiskt med tanke på att jag nuförtiden är otroligt lik pappa på de flesta sätt. Daniel säger ofta att jag aldrig pratar om känslor eller är kramig av mig. Det är sant, men varför vet jag inte. Kanske tycker jag som pappa, att visa känslor är en svaghet. Onödigt tjafs, något som man helst ska undvika. Med tanke på hur ledsen jag har varit i alla år över att pappa inte har verkat älska mig, så är det ganska sjukt att jag själv har blivit en aning kall. Jag har aldrig älskat någon annan så mycket som jag älskar min pappa. Det gör oerhört ont att veta att han inte bryr sig ett skit om mig. Det har nu gått ca ett år sedan jag träffade mina föräldrar sist, och inte ett enda försök har han gjort att ta kontakt med mig. Inte ett enda! Han tänker inte på mig, han undrar inte hur jag mår eller vad jag gör... Om jag behöver nåt, inte ens vart jag bor... Ni som nu undrar hur det är mellan min mamma och mig, det är en lång historia som jag inte direkt vill prata om. Det räcker med att säga att hon har svikit mig på många sätt och gjort saker jag aldrig kommer att kunna förlåta henne för. Pappa har alltid tagit hennes sida, varför vet jag inte. Även han anser att hon har gjort fel. Kanske är det så att dom anser att dom är för gamla för att börja om med nån ny, att dom stannar med varandra av bekvämlighets skäl. Jag vet inte och jag bryr mig inte. Det enda jag vet är att jag alltid har tyckt att blod är tjockare än vatten. Att pappa borde älska mig mer och stå upp för mig när mamma har gjort de saker hon har gjort. Men det har han inte. Alltså har jag skaffat en annan familj. En familj som älskar mig vad jag än gör, hur jag än mår och som alltid finns där. Den familjen består av några väl valda vänner och min älskade Daniel. Han ställer upp vad det än gäller och visar alltid mig trygghet och kärlek. Jag ska försöka bli bättre på att ge det tillbaka.

Jag älskar dig pappa, och jag önskar verkligen att du kunde älska mig tillbaka. Snälla, bry dig om mig!

Djungelgrönt :-)




Åter igen, ingen bra kvalitét, men grönt är skönt!

 


                        
  


                        

                                










Dagens makeup!

Inte världens bästa kvalitét, men så kan jag inte det här med foto-retuschering heller. Tips och hjälp är välkommet!

I alla fall, jag har användt:

Alla färger i Tribrow shadow från MUS

Eyeshadow Muffin från MUS

Svart flytande eyeliner från H&M

Voluminous mascara från L´oréal



Och som sagt, hjälp mig gärna att få snygga foton! Hej svejs!


Mina bästa makeup-tips från grunden!

Jag tänkte jag skulle berätta för er hur man bäst får till en snygg och enkel sminkning. Jag börjar med basen, sen kommer jag att lägga upp några kort på ögon-makeups jag har gjort. Men det första är alltså en riktigt bra bas!

Börja med att rengöra ansiktet. En ren hud är klart viktigast! Man kanske måste prova sig fram innan man vet vilket märke som passar just DIG. Jag använder just nu "Demons & Angels" serien från Apoteket med en massa trollhassel i, för just trollhassel ska minska synliga porer och det tycker jag att jag har. Den luktar ganska manligt, men funkar ändå super på mig, så det är den jag börjar min makeup med! Först en rengörande mousse, sen en mild peelingkräm, sen rengörande toner och sen en fuktgivande lotion! Serien är inte speciellt dyr, ligger på runt 60:- per produkt på apoteket!

Sedan min absoluta favorit: Cover all-mix concealer från Make Up Store. Den kommer i en liten burk med tre olika färger i. Den röda för mörka ringar under ögonen och synliga blodkärl, den gula för rodnader och blemmor, samt en beige för att blanda ut de övriga två om man har ganska ljus hy. Magisk! Den verkligen TROLLAR bort alla skavanker i ansiktet! Tänk bara på att aldrig peta med fingrarna i burken, då kommer det en massa bakterier i som kan ställa till det med finnar och annat i ansiktet. Använd alltid en pensel av syntethår som du tvättar ca 2 ggr i veckan med t.ex. vanligt diskmedel. Ta ett tunt tunt lager där det behövs.

Sedan foundation. Det viktigaste är att välja en i EXAKT samma nyans som din hudfärg! Man ska INTE välja en mörkare bara för att man vill se brunare ut! Det är det solpuder är till för sen. Bästa sättet att lägga en foundation på är att använda en foundationborste av syntehår. Det drar nämligen inte åt sig lika mycket som t.ex. en svamp, och man ska inte ha för tjockt lager, då mår inte huden bra.

Sedan ett transparant löspuder för att fixera foundationen. Helst med en stor puderborste, men det väljer man själv vad som känns bäst.

Nu kan man lägga på ett solpuder/bronzing powder på valda delar av ansiktet för att få en fräsch och solbränd look! (Tips! Har man ett något runt ansikte, så kan man lägga en highlighter PÅ kindbenen och sedan en mörkare färg UNDER kindbenen för att "luras" att man har ett smalare ansikte än vad man egenligen har!)

Nu när själva basen är gjord, kan man gå på mascara, ögonbryn och ögonskuggor! (Tips! Glöm inte att lägga en massa massa massa transparant löspuder under ögonen! Detta om det skulle råka falla ner färg, så man slipper göra om hela basen! Pudret är bara att borsta bort när man är klar.)

Bästa sättet att applicera ögonskuggor på är borstar av mårdhår. En lite hårdare för bas-skuggan och en lite mjukare för sudd. Tänk på att även rengöra dessa med en mild rengörare.



Från MUS:

"Make Up Stores absoluta stolthet och storsäljare! Detta är en högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka, Cover all Mix är fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten.
Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc.
Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen.
Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet."

nyckelingrediens

  • E-vitamin: (Tocopheryl Acetate) Binder och bibehåller fukt, skyddar huden och stimulerar cellproduktionen.

265 SWE








"En unik, silkeslen och lätt formula framtagen för att användas som primer under makeupen. En blandning av hudliknande lipider och botaniska extrakt gör att din hud får ökad mjukhet och spänst. Salvia, ginko biloba och rosmarin hjälper tillsammans åt att stimulera huden och motverka tecken på tidigt åldrande.

nyckelingrediens

  • Ginko Biloba: Fuktgivande, ger huden fin struktur.
  • Lavendel: Antiseptiskt samt verkar lugnande.
  • Rosmarin: Dödar bakterier och motverkar tillväxt av bakterier.
  • Salvia: Sammandragande, hämmar bakterier. Särskilt bra på slapp hy och hud med stora porer."

345 SEK


Små-ångest och torgskräck

Idag försökte jag omkring lite i Göteborg ensam medans Daniel var hos sina föräldrar. Eftersom jag länge har lidit av både social fobi och torgskräck, så är det inte ofta jag går själv på stora ytor eller med mycket folk. Jag proppade lurar i öronen och satte på Michael Jackson på hög volym och tog Jackson i famnen. Jag tänkte att, om folk glor konstigt på mig nu så är det förmodligen den lilla vovven i mina armar dom stirrar på, inte hur fet jag är! Men jag klarade inte ens en halvtimme innan jag fick panik och nästintill sprang till busshållplatsen. Helt svettig och med galopperande hjärta väntade jag på bussen så att jag kunde känna mig lite tryggare. Inte för att det hjälpte speciellt mycket eftersom hela bussen var proppfull av en massa människor som jag tyckte glodde på mig och pratade om mig. Fy fan... Det värsta är att jag VET att dom tittar och säger en massa elakt om mig! Det är INTE bara som jag inbillar mig, även om ni tror det! "Varför skulle alla titta just på dig då, du är ju inte centrum av universum eller hur?!" Nej jag vet, men folk kanske har en tråkig dag, eller är bara allmänt på jävel-humör och så ser dom mig och ja, helt enkelt jävlas! Jag ser ju deras blickar! Jag vet att dom tänker och undrar vad någon som är så ful och fet överhuvudtaget gör ute bland folk! Jag borde ju ligga hemma under en filt i mörkret och inte skämma ut mig genom att synas! Över-dramatisk? Jag? Inte då... Men det är så det känns, och jag VET, VET, VET att ni också tänker så!




(tänk er en fet Gollum, så har ni mig...)

Imorgon gäller följande!




Man kan ju alltid hoppas att nån kommer på besök? Lite ensamt i Björkekärr nu vet ni!

Min dag har varit rätt tråkig...


Totalt oinspirerad idag

Är bara fruktansvärt trött, seg och hängig... Fredagskväll i alla ära, men det enda jag har lust och orkar med är att slappa i soffan framför tvn... Och en massa kaffe, annars kommer jag somna... Skriver mer i morgon.


Gratis makeup!



                

 
Kom igen nu och få gratis makeup! :-)


Demons & Angels hudvårdserie

Nu har det ju gått några veckor sedan jag testade den nya hudvårdsserien från apoteket och jag måste säga att jag är rätt nöjd. Den luktar ju visserligen alldeles för manligt, men förutom det så funkar det där med trollhassel på min hud. Lite mindre synliga porer och inga blemmor! Men som sagt, allt sån är ju så himla individuellt! Det gäller verkligen att pröva sig fram i djungeln av alla hudprodukter innan man hittar just den som passa DIG.
Nu ska jag sminka mig, sen kommer Maria och hennes lilla baby Alfred :-) Han är snart 1 månad gammal och såååå söt! Gud vad sugen man blir på en egen liten bebbe! Hör du det Daniel? ;-)


Svenska traditioner - Ja tack!

Det må kanske låta löjligt för många nu, men jag är den jag är och står för det jag tycker och tänker. Med Jimmie Åkessons artikel i färskt minne, där han bland annat skriver att man tar för givet att alla invandrare som kommer hit automatiskt vill passa in i det svenska samhället och anpassa sig efter våra normer och kultur. Oavsett de fakta-fel han har i sin artikel, så har han rätt i just detta uttalet. Sverige har fått anpassa sig oerhört mycket för invandrarnas skull. Jag skiter fullständigt i om folk har slöja eller inte, om dom bygger en moské för egna pengar eller vad som helst, deras religion och kultur är deras, inte min. Men det går aningens för lång när man inte längre får sjunga svenska nationalsången öppet t.ex i skolor eller offentliga sammanhang utan att man ska bli kallad rasist! Om en mörkhyad person säger att hon/han är stolt över sin hudfärg så applåderar alla. Om en vit person skulle säga likadant så är man automatiskt främlingsfientlig. Man får inte kalla en glass för Black Nogger, men det går hur bra som helst att kalla en för Vit Magnum! Svenska flaggan skall endast hissas då någon i kungafamiljen fyller år, annars är det provocerande för invandrarna. På vårt avslutningsfoto i nian fick vi inte ha med svenska flaggan, för det var rasistiskt, men tro fan att de från Iran och Irak hade SINA flaggor med på kortet! Är det rätt? NEJ! Jag vill ha min jävla flagga, nationalsång och skolavslutningar i kyrkan! Jag skiter i vilken hudfärg man har, man får gärna vara grön, blå eller rosa, det spelar mig ingen roll alls. Och religion är inte heller något jag bryr mig om. Man får tro på vad man vill. Det är i sådana fall KULTUREN som ställer till med problem mellan oilka folkslag. Vi västvärlden har en viss kultur, övriga världen en annan. Ingen är rätt eller fel, jag är inte automatiskt bäst bara för att jag är vit, kristen och demokratisk. Inte heller är någon automatiskt dålig för att den är muslim, jude eller pingstvän. Det är hur man uppför sig som spelar roll! Jag avskyr att inte kunna säga att jag är stolt svensk utan att bli kallas nazist eller nåt annat liknande! Varför i hela friden skulle barn inte kunna få fortsätta att ha sina skolavslutningar i kyrkan?? Dom som inte vill komma, skit i att komma då! Vi har alltid haft det så här, varför ska vi ge upp nånting bara för att inte trampa på någons tår? Låt dom ha sina traditioner i fred, så länge vi får ha våra! Astrid Lindgren, Kalle Anka på julafton, Den blomstertid nu kommer i kyrkan, SKINKA på julafton och mängd andra saker som för en del kanske tycks löjliga, men för många också väldigt viktiga! Sluta att behandla alla invandrare som om dom inte gör ett fel i världen, som om dom vore några ömtåliga barn som inte vet bättre! Både dom och vi gör våra fel, straffa efter brott, inte förmildra vad dom gör bara för att dom råkar komma från krigsdrabbade länder! Dom har väl fortfarande ett ansvar?? Dom vet ju vad dom gör, inte sant? Och vet dom inte vad dom gör, så finns det psykolog-hjälp att få. Låt gå för att man jobbar för att integrera osv, men man kan väl ändå låta Sverige vara svenskt?? Skulle det vara fel?? Är det fel att älska och vara stolt över sitt land? VI har det jävligt bra i Sverige, varför är det då fel att vara stolt? Hade vi inte haft det så som vi har det, så hade vi inte heller kunnat ta emot invandrare, eller hur? Så låt mig vara STOLT SVENSK! Ändra inte på vårt land för någon annans skull! Jag vet att jag kommer få en jävla massa kritik för detta, men LÅT MIG TYCKA VAD JAG VILL! Jag har flera utländska vänner som accepterar mina åsikter, och jag respekterar dom för vilka dom är! Respekt, moral och hänsyn i precis rätt mängd mellan samtliga parter, tack! Inget dalteri!
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om sådana här ämnen, men jag blir för upprörd för att det ska bli konstruktivt. Så jag lägger ner för idag, så får vi se hur många som stör sig på mig. Haha...


Varför får man inte tycka vad man vill?

Jag satt och läste Jimmie Åkessons (partiledare för SD) artikel om att han anser att muslimerna är vårt största hot mm. mm. mm.
Han har fått otroligt mycket skit för det han skrev och allmänt vad Sverigedemokraterna anses tycka och tänka om mångkulturellt samhälle, islam osv. Varför? Han och alla andra som råkar ha en åsikt som inte passar resten av världen anses direkt vara fel. Är det inte ett dekokratiskt land med demokratiska rättigheter vi lever i? Man får väl tycka som man vill! Om andra anser det vara fel, ok då! Men det som är riktigt fel är när man blir hotad för sina åsikter! Det är ju sånt Sverige är emot i andra länder där man till exempel får fingrarna avskurna när man går och röstar, eller mördad för att man har en annan åsikt än "vad man borde ha"! Titta på Iran, Irak och övriga länder där den demokratiska rättigheten inte existerar, det tycker vi alla naturligtvis är jätte hemskt eller hur? Men råkar man ha en åsikt i Sverige som inte "anses rätt" så är man plötsligt dum i huvudet. Yttrandefrihet och åsiktsfrihet är något vi har i Sverige, glöm inte det! Oavsett vad man har för åsikt så har man alltså rätt att uttrycka den!
Missförstå mig inte nu, jag säger inte på något sätt att Jimmie Åkesson har rätt i sina uttalanden eller vad partiet står för, jag säger heller inte att jag tycker han har fel.Men herregud, låt honom ha sin åsikt! Annars lever väl vi svenskar inte heller i ett land där man har rätt att göra sin röst hörd?! Att han sen har en hel del fakta-fel i sitt uttalande är ju en annan sak, man bör ju veta vad man pratar om när man är en offentlig ledare! Inte bara babbla en massa fina och stora ord för att det ska låta bra! Ta reda på fakta, sen får du ha vilken åsikt du vill! Och det ska man inte behöva skämmas för!
Kan bli så otroligt irriterad på alla som klagar på udda åsikter. De flesta av dom som klagar har ju säkert inte heller röstat! Vi har inte ett speciellt högt valdeltagande i detta landet om man jämför med andra länder, så om ni inte vill att SD ska hjälpa till att styra detta land, så rösta för sjutton emot dom då! Ta reda på vilket parti som stämmer överens med vad du tycker och använd sedan din demokratiska rättighet (!) och rösta när tillfälle ges! Annars har man heller ingen rätt att klaga. Att SD går såpass mycket framåt i alla opinionsundersökningar innebär ju att det finns en hel del av svenskarna som tycker att SD ska ha en plats i regeringen och faktiskt röstar på dom! Alltså bör man ta dom på allvar, oavsett om man anser dom ha fel eller rätt! Läs artikeln här!
 
Åter igen, jag säger inte att jag håller med SD på något sätt, ej heller att jag är emot dom. Det jag ville få ut av detta inlägg var att i Sverige har man rätt att ha en egen åsikt, vad den än må vara! Jag tog upp Jimmie Åkessons artikel som ett exempel eftersom den har varit i blåsvädret de senaste dagarna. Yttrandefrihet och åsiktsfrihet gäller inte bara politik, utan även precis ALLT annat! Jag vet att jag kommer få en hel del skit för detta inlägg, men det jag skriver och tycker står jag för. Läs hela inlägget innan ni yttrar er, och ge konstruktiv kritik, det är allt jag begär.

Flytting-tajm!

Yes, nu bär det iväg till Gööööötet! Fy fan för att bära tunga saker, men jäkligt skönt att slippa att bo i denna byhåla! Så nu ni! :-D

Helt rätt!

Den utpekade mannen gnäller att han är utsatt för en häxjakt, det är så synd om honom, han har tjänat sitt straff bla bla bla... Och?? Hans offer har fått psykiska men för hela livet, so what om han har suttit några år i fängelse?! Hans offer kommer få lida livet ut, det borde han också få göra! Av med hans k*k bara!!!






Så sjukt sexig!

Oki, jag är ledsen, jag kan inte hjälpa att jag gillar dessa "badboys"! (Och nej Daniel, det är inte likt dig alls, men kom nu ihåg att det faktiskt är tillåtet att gilla olika sorters killar!) En massa tatueringar, piercingar och lite sliten klädstil är sjukt sexigt! Att dom samtidigt är lite farliga höjer bara deras attraktionskraft. Missförstå mig inte, jag avskyr droger och våld, men det är lik förbannat något med dom här killarna som lockar! Jag har ingen aning om varför jag tycker så... Jag hade nog haft betydligt mer lyckade förhållanden innan, om jag istället föll för snälla, pålitliga, söta killar som Daniel. Men jag var ung och dum och tyckte att spänning var det viktigaste i ett förhållande. Nu när jag har blivit lite äldre och visare så har jag insett att sådana killar bara ställer till det för en. Daniel är underbar på alla sätt och jag älskar honom. Däremot är det ju inte förbjudet att TITTA ;-) Hehe...



OMG! Hehe... Ja ja, nu ska jag fortsätta packa. Vi har ju börjat flytten till Göteborg nu och var det med några lass igår. Mycket kvar dock... Puh! Hörs sen!                    


Vad menar alla olika myndigheter egentligen??

Jag har de senaste åren gått på så kallad aktivitetsersättning från Försäkringskassan. Inte sjukpenning eller liknande, eftersom jag inte har jobbat så pass mycket att jag har rätt till det. Innan dess var det INGEN som ville hjälpa mig eftersom jag på nåt sätt hamnade i mitten av alla system. Dvs för sjuk för att jobba, men för frisk för att vara sjuk. Alternativet dom gav mig var helt enkelt att vända mig till socialen. Detta vägrade jag, förlåt för att jag säger det, men jag är för stolt för att gå på socbidrag! Ni får tycka vad ni vill, det finns vissa saker man inte gör bara! Så jag började dansa. Jag var tvungen att försörja mig på något sätt, och eftersom jag inte orkade nåt annat därför att jag mådde så in i helvete dåligt, så söp jag mig full varje helg och dansade på en klubb i Borås. Min inkomst höjdes, men min självkänsla sjönk, så jag tvingade mig till hjälp som jag redan har berättat om. Och det var så jag fick min ersättning av FK. Nu är mina två år i Dbt över och jag anses vara "frisk". Alltså slussas jag direkt ut på arbetsmarknaden utan någon som helst säkerhet bakom mig. "Hitta ett jobb, du är inte vårt ansvar längre!" Oki, så vad gör jag nu? Jag har ansökt TUSEN olika tjänster och pratikplaster, utan något som helst svar. Att börja plugga går inte heller, jag får inte CSN pga gamla skulder hos dom från den tiden då jag var tvungen att avbryta mina studier på Komvux. Alltså kan jag inte försörja mig samtidigt som jag pluggar. Jobb som innebär stress och mycket nya människor på en gång, kan vara skadligt för min psykiska hälsa just nu pga lång frånvaro från arbetslivet.

Alltså:

inget studiebidrag så att jag kan plugga upp mina betyg och sen söka in på den utbildning jag vill

ingen ny sjukskrivning trots att jag inte på långa vägar är frisk än

ingen ersättning från FK därför att jag "anses frisk efter att ha gått två i Dbt"

ingen hjälp eller stöd från någonstans

ingen trygghet då jag  har varit sjukskriven i många år pga depression o dyl.

ingen a-kassa el.likn. pga ej tillräckligt arbetsliv
 
Vad tycker dom egentligen att jag ska göra?? Har FK verkligen inga alternativ för att hjälpa någon ut i arbetslivet igen? Det är som att ha haft båda benen gipsade i flera år och sen tvinga personen att spinga maraton första dagen dom tar av det! Den liknelsen gillar ni inte va? Självklart är det mycket allvarligare med en fysisk åkomma? ALDRIG I LIVET! Jag är förbannat skör och skulle behöva allt stöd jag kan få! Men alla myndigheter är totalt känslokalla, allt för oroliga för sitt eget skinn för att orka hjälpa sina medmänniskor! Jag blir så trött!! Vad ska jag göra?? Hur ska jag försörja mig?? Det är inget val jag har gjort att må dåligt! Det är inget jag kan hjälpa! Till er inkompetenta och idiotiska puckon på diverse myndigheter, F*** YOU!

Om nån har något förslag om vad jag kan göra nu, eller om ni har en jobbmöjlighet så får ni mer än gärna höra av er!


Fattar mig kort bara

Ska alldeles strax bege mig in till stan för att fika med en kompis, men tänkte bara säga tack till Annelie för adressen till din blogg! :-) Skitsnygg bakgrund du har gumman! Lycka till med den nya bloggen och hoppas att det bara är personer som du tycker om som läser den! Kram på dig!


Yes, så ser det ut för idag! Skriver mer sen. Hej svejs!

Har oerhört tråkigt...

Ni som tror att det är skönt att vara sjukskriven hela dagarna har jävligt fel! Det är sjukt tråkigt att bara sitta och stirra på väggarna! Alla andra är ju på jobbet eller i skolan, så man har ju ingen att umgås med heller. Inte konstigt att man blir grinig! Det är knappt att jag har lust att blogga, för det finns ju inget att blogga om!! Usch... Nej, nu blir det till att sätta på Natural Bourne Killers (för typ sextioelfte gången) och dricka lite kaffe. Sen packa... Kram på er



Flyttdags snart!

Yes, på torsdag får vi nycklarna till vår nya lägenhet :-) Ska verkligen bli skönt att slippa denna lilla byhåla vi bor i nu! Usch, så instängt och trångt. Det enda jobbiga är ju att packa ner allt och sen orka bära också! För självklart finns det ingen hiss i det nya huset utan det blir till att knata trappor! Jag tänkte gå ner till Ica och Hemköp sen och tigga banankartonger, superbra att packa i!

Jag har ju vissa bloggar som jag följer dagligen och ser fram emot att läsa, inte bara folk jag känner bra, utan även också som bekanta. Men nu har "Ännie" bytt adress på sin blogg, och jag undrar vad den nya är :-) Så Annelie gumman, du kan väl skriva och berätta det? Ska inte tala om den för nån om du vill hålla den en aning privat. Tack för förhand gumman! Vill också skicka iväg ett litet "tack-för-tipset" till WonderfulEmmy för hennes tips om Eliteladies. Sjukt snygga kläder till billiga priser!

Nu ska jag göra iordning egna keratinvax-slingor som jag ska tvinga Daniel att sätta i på mig sen. Nån som har några bra tips på roliga men enkla frisyrer? Både för långt och kort hår! Hej svejs.

Ahhhh äckel-pedofil-jävel!!!

Som ni säkert har läst i tidningar, hört på nyheter osv. så finns det en pedofil som jobbar på en förskola i Sthlm och som bloggar om sitt liv med barnen. Han är ännu inte fast, utan bloggen uppdateras kontinuerligt. Nu är det så här att jag har hittat hans blogg. Vissa inlägg är rent åsiktsmässiga, vad han anser om pedofili och vad det innebär. Oki, jag kan KANSKE gå med på att dom inte kan hjälpa det, att det är en allvarligt psykisk störning som som är födda med och kommer att få dras med hela livet. Det är nog väldigt svårt att inse att man faktiskt har en läggning som gör att man tänder på barn! Jag tycker uppriktigt synd om dom och jag anser att dom borde dels få intensiv och långvarig terapi, och dels kemisk kastrering. För hur äckliga man än tycker att sådana människor är, så finns det faktiskt en hel del själv-erkända pedofiler som aldrig har förgript sig på barn, eller ens varit i närheten av det, eftersom som att dom är friska nog att förstå att dom är sjuka. Men oavsett borde en pedofil ALDRIG få jobba med eller vara i närheten av barn!! Aldrig någonsin!! Den här killen "Alex" som bloggar om sitt liv som förskolelärare har på sin blogg en hel kategori som heter "Peddosex och anekdoter". Jag har läst litegrann av det han har skrivit, men har mått för illa för att fortsätta. Jag vet alltså inte om just han har förgripit sig på barn, eller om han "bara" har den läggningen, men av det jag har läst så är han väldigt fysisk med barnen, mycket lek och gos. Han skriver också hur mycket han njuter av att busa med barnen när dom t.ex. skojbrottas. ÄCKLIGT!!!!! Jag vet faktiskt inte om jag ska länka till fanskapet eller inte... Om det nu skulle råka vara nån annan med pedofil-läggning som mot all förmodan läser min blogg, så vill jag inte att dom ska hitta stöd i Alex störda blogg. Å andra sidan sett så tycker jag att så många som möjligt borde läsa hans blogg, så kanske det är någon till slut som känner igen honom och kan sätta fast honom! Få honom sparkad från det dagis där han jobbar och in på en psykiatrisk anstalt innan han hinner förgripa sig på oskyldiga barn (om det inte redan är försent!).
Oki, jag lägger ut länken. Är det någon som har några åsikter om det så kan ni alltid höra av er till mig, jag tål det mesta så länge det är konstruktiv kritik!

Varsågoda och äcklas: Alex Limonovic

Ni som har barn i lägre åldrar, kolla upp vilka era barn har som lärare och vilka övriga vuxna dom umgås med! En dag kanske det är erat barn som blir utsatt av dessa sjuka människor. Fy fan...

Klarvaken

Japp, vaknade kvart över sex i morse och kunde för allt i världen inte somna om. Det där med sömn är ganska jobbigt för mig ibland, sover inte alls särskilt bra och vaknar supertidigt. För några år sedan kunde jag lägga mig runt 22.00 och inte vakna förrän vid 13.00-14.00. Inte för att det var så bra att göra det, men jag undrar vad sjutton det är som har hänt? Jag avskyr pressen att jag MÅSTE somna nu. Ju mer man tänker så desto mer spänd blir man och sen ligger man klarvaken hela natten och försöker tvinga sig själv till sömn. Gud, vad jag saknar mina sömntabletter... Det är över 1½ år sedan jag använde sånt och då sov jag oerhört gott. Är det verkligen hela orsaken till min nuvarande sömnrytm? Att jag inte längre använder sömnmedel? Fast jag vill minnas att redan innan jag började med sånt så kunde jag sova hur mycket som helst. Äh, strunt samma. Nu ska jag dricka kaffe och ta mig en cigg. Hej svejs!

ATT GÖRA IDAG!


Det var ju några dagar sen nu!

Jag har verkligen försummat min blogg det senaste. Har inte haft varken lust eller ork att skriva nåt, men nu kommer det en liten uppdatering varje fall :-) Älsklingen sitter och spelar xbox för fullt (det har han gjort utan uppehåll i ca 4 ½ timme nu!) och jag väntar på att få kolla på ett nytt avsnitt av Svenska Hjärtan. En underbar gammal serie hehe, gud vad det är mycket minnen från barndomen som kommer upp! Tack till Aftonbladet för deras dvd-serie på köpet när man köper en tidning på helgerna! Synd att tvn är totalt occuperad haha! Men men, han tröttnar väl snart på hockeyn (eller hur!?)

Jag var på Apoteket idag för att köpa en ny hudvårdserie, för jag tänkte att om jag aldrig är nöjd med nåt jag provat hittills, så borde väl Apoteket ha nånting för min konstiga hy? Torr ena dagen, fet andra, sen helt plötsligt är den perfekt och sen blir den superkass med massa små blemmor och rodnader. Väldigt märkligt! Fick i alla fall det här tipset på en ny serie för ung hy "Demons & Angels" med trollhassel som tydligen ska kunna göra underverk. Aningens för "manlig" doft, men jag ska ge den ett försök nu en månad, så får vi se. Annars är det säkert någon kompis som vill ha så jag slipper slänga och slösa bort pengar!



Funkar inte detta får jag ge Proaktive ett försök till.... Var kanske inte superbäst på att göra exakt som man skulle. Förhoppningsvis blir huden även lite friskare av att jag har börjat sola igen. Har varit så otroligt blek nu ett tag! Men jag har verkligen inte orkat göra nåt med mig själv. Inget kul när man inte är på topp. Men nu jäklar ska jag ta itu med saker odh ting!

Nu blir det en dusch innan Daniel och jag ska ha skräckfilms-maraton ikväll! Det blir Terror on Elmstreet och Freddy Kreuger för hela slanten idag, för Daniel har aldrig sett dom. Riktiga klassiker, klart man måste ha sett dom! Hej svejs!

Hej alla

Jag måste säga att jag tycker det är vansinnigt kul att veta att det faktiskt är en hel del folk som läser min blogg! Känner mig inte lika ensam då, om det nu inte låter för knäppt. Tack alla ni som visar intresse och en speciell puss till mina nära och kära!

Idag har jag ägnat mig åt att baka muffins. Blev så himla bak-sugen när jag och Daniel fikade på Chocolat häromdagen, så det blev muffins i stora lass idag! Pimpade upp dom lite, hehe, så nu vill jag nästan inte äta dom för dom blev så söta! Sen är det ju så att jag inte är varken en mästerkock eller bagare, så vissa av muffinsen blev... hmm... mindre lyckade haha. Dom har jag och Jackson delat på, och några hamnade i soporna.











Hehe, söta va? Nu tänkte jag ställa mig och göra färgade maränger också. Har jag för mycket fritid? Oh ja!
Men vad fan, snart flyttar vi ju till Götet och då blir det ju lite mer omkring mig. Förhoppningsvis finner jag motivation att bosätta mig på Life Club om dagarna också, för tills nästa sommar är det Slim-Mia som gäller! Aldrig mer att nån kan säga att jag är fet, mullig eller rund. Jag skiter i om ni menar väl eller att "ni gillar runda tjejer", det är exakt samma sak som att säga till en kille: "jag GILLAR små snoppar ju"... Tro fan att man blir ledsen, även om det är menat som en komplimang! Face it!!! Snart mina vänner, snart... Då är Mia-Superbabe tillbaka!!


RSS 2.0