Göra idag då?

Hmm... göra nån ny sminkning kanske?



Blåsa om datorn nu

As-kasst humör, super irriterad och allmänt förbannad! På...? Ja!

Dator-jäveln är seg som fan också, så nu ska jag blåsa om den. Jävla besvärligt att göra backup med all skit jag har på den!

Skillnader mellan förhållanden

Jag har tänkt ganska mycket på hur olika mina förhållanden har varit. I mitt nuvarande är det (för det mesta) tryggt, varmt, seriöst och "vuxet". Jag har en kille som pensionssparar, fast bra jobb, är ansvarsfull, vill ha det rent och snyggt omkring sig mm. Ica-kort, sparkonto och allt annat som jag räknar som vuxet. Han sitter hellre hemma och kollar på film än att gå ut och festa med sina kompisar. Jag behöver aldrig oroa mig. Han är mycket hellre med mig än med nån annan och är mån om att jag ska må bra. Och jag är 100% säker på att han har behandlat alla sina flickvänner på det sättet!

I mitt förra förhållande var det raka motsatsen. Eftersom en av mina bästa vänner också var tillsammans med honom när vi gick i gymnasiet så vet jag hur han var mot henne. Han kom ofta och mötte henne i skolan, och var hon inte ledig just då så satt han och väntade på henne tills hon var klar. Om han visste att hon hade varit nånstans och skulle komma in en viss tid med tåget så var han där och mötte henne. Råkade hon missa tåget så satt han kvar och väntade tills hon kom, även om det tog flera timmar. dom var tillsammans jämt, nästan ihopklistrade. Dom hittade alltid på en massa saker och även om dom kunde bråka så det dånade i väggarna, så visste jag att han verkligen älskade henne. Men ibland så tar ju känslorna slut så dom gjorde slut. Flera år senare träffade jag på honom och det slutade med att vi blev ihop. Jag antar att jag hade trott att han skulle vara lika uppmärksam mot mig som han var med henne, men inte det minsta. Han var hellre med kompisar, låg under sin bil och mekade eller satt framför datorn och pillade. Jag kände mig helt osynlig. Precis som om jag bara skulle finnas där för att han skulle kunna säga att han hade tjej. Att det verkade normalt och något som man gjorde. Att det hör till eller nåt. Han verkade inte så intresserad av att lära känna mig. Ja visst, vi diskuterade ofta om olika saker och även om vi sällan tyckte lika om något, så var det något jag älskade för då såg han mig varje fall.
Varför var han så frånvarande med mig med inte med min kompis? Varför såg han inte mig på samma sätt? Vi hade många problem och jag har hela tiden skyllt allting på honom, men jag har kommit fram till att det var lika mycket mitt fel att det tog slut. Han älskade inte mig och det borde jag ha insett. Jag krävde för mycket av honom och jag gick nog för fort fram. Inte konstigt att han gick vidare så snabbt som han gjorde! Det är väldigt lätt att glömma någon man inte har några känslor för. Jag antar att det är därför jag var ledsen så länge efteråt. Jag avskydde att betyda så lite för någon som jag älskade så mycket. Que sera sera!

Ibland är det oerhört svårt med kärlek, ibland är det lätt. Som vuxen har man en större chans att välja vilket spår man ska följa. Att kunna, orka och vilja släppa det förflutna och gå vidare. Att bli den personen man vill vara och göra sitt bästa för att inte allt ska skita sig igen.

Deppigt idag, gahhhh

Nu har det ju gått ungefär 2 månader sedan jag slutade med mina antidepressiva medicin och det har gått förvånadsvärt bra utan dom! Men idag känner jag mig bara totalt ensam, i vägen och oönskad. Allting känns liksom jobbigt och en aning hopplöst och som vanligt tycker jag inte att någon förstår mig. Det är så meningslöst att ha samma rutin dag ut och dag in! Samma mönster hela tiden och ingen som helst spänning. Inget som får mig att le genuint! Jag har så tråkigt hela tiden!! Jag har sökt tusen praktikplatser och jobb, men det blir aldrig nånting av det! Bara en massa rent löjliga samtal med mina handläggare från Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan om töntiga "hitta-dig-själv"-kurser! Om jag måste fylla i en ett enda frågeformulär och gradera mina bra och dåliga egenskaper och intressen en gång till så skriker jag högt! Jävla myndigheter...

Vi gör aldrig nånting, Daniel och jag... Vi sitter bara hemma framför tvn varenda jävla kväll. Jag föreslår en massa saker, men han säger bara att han är trött efter jobbet och inte orkar göra nånting. Aldrig gå på nån restaurang, bio eller bara ta en fika på stan! Tvn och det jävla PS3:t med alla sportspel är jag så trött på att jag kan spy!! Jag kan absolut förstå att han är trött efter att ha jobbat hela dagen, han jobbar jättehårt och är väldigt duktig på det han gör och jag är verkligen stolt över honom! Men ska det vara så här? Har alla par det så här i vardagen? Bara sitta inne hela tiden? I sådana fall förstår jag inte varför inte fler människor bara står och vrålar rakt ut och slår knut på sig själva av ren tristess! SUCK!

Det blir nog hårförlängning ändå...

Nu har jag tröttnat på mitt korta fula hår, så min eftermiddag vigs åt att sätta i typ 1000 slingor :) Dock gör jag inte med keratinvax denna gången, utan jag kör på osynliga fästen. En sjukt bra ny metod! Om ni vill så kolla in Vida Hair Cold Fusion hos Gocciani. Långa blåsvarta slingor :) Haha, kanske slutar med att jag ser ut som Morticia Addams när jag är färdig! (Nej, det är ingen felstavning, just den familjen stavar sitt efternamn med två d!)

Var precis ute med vovvarna en sväng, Rocky måste ju lära sig att gå i koppel nu. Men det är inte lätt, han är helt livrädd, stackaren! Drar och sliter åt alla håll, eller sätter sig bestämt ner och vägrar gå överhuvudtaget! Sen är det ju en massa människor som kommer fram och vill hälsa på dom små sötnosarna hela tiden, så det tar ju sin lilla tid att komma hem igen! Nu håller som på att äta varje fall, sen brukar dom sova middag några timmar. Haha, precis som deras mams ;) Dock vet jag inte om jag ska sova först och göra håret sen, eller tvärtom? Jag tror jag börjar med håret varje fall, så år vi se hur mycket jag orkar göra! Bye!



YES!! Lyckades med jailbreaket!

Ha! Nu jäklar är min iPhone äntligen jailbreakad igen! Eftersom jag inte har 3gs utan "vanliga" 3g så hittade jag ett asbra jailbreak med redsn0w imorse, så nu kan jag äntligen få telefonen som jag vill ha den! Egna teman o färger, egen ring och sms-signal och en massa roliga gratis appar och widgets! Skam den som ger sig!


Jag just nu


Dagens makeup - Another blue one


Pillar med iPhonen... Går inget vidare!

Jag var ju klantig nog att uppdatera programvaran på min iPhone utan att kolla att det fanns ett jailbreak till 4.0 så nu sitter jag och försöker hitta ett sådant som funkar! Går ju sådär kan jag säga! Visst, allting verkar funka skitbra, men helt plötsligt är både täckning och internetåtkomst borta! Det går heller inte att starta om telefonen! Den vill inte stänga av sig, så jag sitter här fly förbannad och gogglar som en gnu efter en lösning på mitt lilla problem! Jag försökte att nedgradera till en tidigare programvara och sedan jailbreaka, men då kan jag tydligen inte återställa min säkerhetskopia från iTunes! Orka lägga in alla nummer och sånt igen!! Jag avskyr att ge mig och jag vägrar be om hjälp så jag får helt enkelt sitta här tills det funkar, för det SKA funka! Envis som synden? Ja, en aaaaning! ;)

Sen funderar jag starkt på att lägga i en hårförlängning fast jag har sagt att jag ska låta mitt stackars hår vila. Men det skulle vara otroligt skönt att slippa sätta i clips varje dag! Bara fixa till håret som vem som helst och inte oroa mig för att clipsen ska synas eller hasa ner. Vi får se hur mycket tålamod jag har kvar efter iPhonen funkar som jag vill! Hur som helst, så om ni försöker nå mig och inte kommer fram så beror det som sagt på att min telefon just nu inte funkar! Bye!



Rocky och Jackson busar för fullt


Söndag...

Just nu sitter jag i mina myskläder och kollar på tv medans små-skitarna bråkar som två vildar! Det är nog kul för Jackson att ha fått en lillebror att busa med :) Men vem ska busa med mig då? Så j*la tråkigt att bara sitta här hela tiden! Suck...

Jag tänkte jag skulle ringa Make Up Store borta i Allum och kolla om dom har nån tid att sminka mig! Det kostar 500:- och då ingår det produkter för den summan också. Jag är verkligen i behov av en foundation och fixerande puder som passar min hud! Jag lyckas aldrig köpa rätt, huden blir alltid antingen för blek eller för röd! Sen kan jag behöva hjälp med att få till en snygg vinge på eyelinern jag lägger på ögonlocket. Den blir inte heller bra för det mesta. Övning ger färdighet visserligen, men jag vill gärna att nån visar exakt hur jag ska göra! Får se om dom har tid snart :) Hörs sen!




Dagens makeup - Aqua Lime

Idag har jag testat blått och grönt, men eftersom jag inte är världens bästa fotograf så syns inte den gröna speciellt mycket! Men här är den varje fall:







Testat en sminkning idag...

Bild kommer om en liten stund!



UTTRÅKAD SOM F*N!!

Är det verkligen möjligt att vara så här uttråkad?? Samma hela tiden, dag ut och dag in!! Fy fan, absolut inget spännande händer NÅGONSIN! Jag är så super-frustrerad just nu! Alla runt omkring mig jobbar, pluggar eller är upptagna med ungar så ingen har tid med mig! Vad kan man göra för nåt som är kul helt själv? (anspelning på sex var inte meningen, snuskhumrar!) Det känns som om jag har sett alla filmer som någonsin gjorts flera gånger om!! Visst, jag skulle kunna åka in till stan och gå runt lite, men hur kul är det ensam och utan pengar? Jag blir bara sugen på att shoppa ihjäl mig och det går inte just nu! Träna vågar jag inte göra själv, orka vara omringad av smala och muskulösa människor! Det skulle bara få mig på ännu sämre humör... Så, jag sitter här och gnäller som vanligt. Ruskigt produktivt, eller hur? *muttrar*


Gilmore Girls, kaffe och smink

Låter inte det superkul? NOT! Eller, nja det är ju inte direkt sitta upp och ner i ett kylskåp, så jag antar att det duger ;) Jag ska testa en ögonmakeup med lite mer annorlunda färger än vad jag brukar ha! Tänkte kanske med ett Alice i underlandet-tema? Vi får se om jag orkar, har inte direkt nån energi nu för tiden. Det mesta är ju ganska tråkigt och likadant just nu. Gud vad jag skulle vilja praktisera/jobba i nån makeup-affär/studio! Tänk att hela dagarna få göra folk fina och glada, och få BETALT för det?! Att kunna livnära sig på det man tycker är roligast att göra, det är få förunnat!
 


Tv och soffan

Jag har möblerat om lite i sovrummet idag. Jag tröttnar så lätt på saker och ting! Jag kan få en sak på hjärnan och sedan bara MÅSTE jag genomföra det, bums! Det kan vara en ny ögonskugga jag vill ha, eller ett par speciella skor, eller färga håret i en helt annan färg än den nuvarande. Jag MÅSTE ordna det med en gång, annars får jag ångest. Men lika fort som det är fixat så tröttnar jag på det och blir besatt av nästa "måste". Egentligen vet jag att jag borde lugna ner mig lite för jag stressar på tok för mycket över helt onödiga saker hehe. Vi får väl se hur länge sovrummet får vara som det är nu! :) Hoppas jag sover gott i alla fall! Tror faktiskt på det här med Fung Shui! (Stavade jag rätt till det?!) Nu blir det soffa, tv och gos med dom små vovvarna. Hej svejs!



Städa städa städa


Bilder på Rocky









God morgon!






Idag vaknade jag runt halv åtta genom att en pigg liten Rocky hoppade i mitt ansikte och ville leka. Lill-brorsan Jackson är ju morgontrött och kände tydligen inte för att leka just då hehe. Eftersom Daniel kan sova genom både jordbävningar och atombomber så var det bara för mig att gå upp ur den varma sängen och underhålla den lille. Han är ju 10 veckor nu och är proppfull med energi! Fast sjävklart så bestämde han sig för att däcka på mattan så fort jag var klar och redo. Så nu sitter jag och kollar på Jims värld och dricker kaffe. Jag har en otroligt spännande dag framför mig! Huhållssysslor! Jippie! Grrrr....! Och inte får jag nån hjälp heller, mannen i huset är nämligen fastklistrad vid PS3:et och spelar hockey så fort han har en minut ledig. Killar... Nu ska jag koka ännu mer kaffe och bara sitta här och mögla ett tag till!

John Blund-tajm!

Nu ska jag sova efter en inte allför händelserik dag! Imorgon blir det till att städa, vika tvätt och andra hushålls-saker. SKit kul... NOT! :) God natt på er!



Gahhhh!! *Warning*



CP-jävlig psm idag!! Uaaaahhh! Grinig, sur, gråtfärdig och såååå irriterad!! Håll er undan säger jag bara!!


RSS 2.0