Skottlossning i Borås

Vart är världen på väg?? Vapen, droger, våldtäkter, mord... Snart vågar man ju inte gå utanför dörren! Skitungar som våldtar jämngamla kamrater, svartjukedraman mellan 15 åringar... Vad har dom fått för uppfostran egentligen?? Vart är deras föräldrar och vad dom satt för exempel för sina barn?

Visserligen tror jag faktiskt att människor föds onda. Det är inget som orsakas av en taskig barndom, ondskan bara förstärks genom det. Min barndom var ingen dans på rosor, men inte fan går jag omkring och tar livet av folk! Jag kan skilja på rätt och fel, plus att jag faktiskt har både sympati och empati för andra människor! Jag skulle ALDRIG kunna skada en annan människa! Jag vet att jag har många fel och brister, men samtidigt vet jag att jag är en bra vän, omtänksam, snäll mot djur, tar hand om mina nära och kära. Jag har absolut ingen rätt att ta någons liv eller förnedra och förudmjuka någon bara för att den personen ser annorlunda ut. Jag sticker inte kniven i någon för skojs skull eller för att verka häftig inför polare! Jag går inte omkring med pistol! Jag slår heller inte ned pensionärer över en p-plats! Jävla idioter... Hur tänker dom?? Vad är det som gör att vissa människor måste ta till våld för att känna sig potenta? Ja, vissa har ju faktiskt allvarliga psykiska störningar, men för det mesta tror jag bara det handlar om ren djävulskap. '

Jag satt jämte ett gäng 13 åriga killar på bussen för ett tag sedan (nån av dom hade precis fyllt år, därav vetskapen av deras ålder). Svenska skitungar som bröt något för jävligt på nån sorts rinkeby svenska. Bara det får mig ju att undra vad det är för fel! Varför bryta när man inte behöver?? Är det något som räknas som häftigt? Herregud... I alla fall, dom satt och snackade högt och tydligt om att några av dom hade hamnat i knivslagsmål några dagar tidigare.

Kille 1: "Ey du vet mannen, han cuttade mig du vet, shit mannen..."
Kille 2: "Abo, skojar du mannen?! Trodde dom du hade snott hans guz elle´?"
Kille 3: "Fan mannen, vi ska ta honom du vet, fucking tönt"

Vad är det för fel????? 13 åriga SKITUNGAR!! Små var dom också, korta och spinkiga små saker. "Cuttade"...?? ´-Menar dom allvar?? Antingen snackade dom mest skit, eller så blir jag förbannad över deras sätt att få bekräftelse eller vad fan det nu handlar om! Ungar i den åldern ska spela PS3 eller spela fotboll, kolla film eller va med i scouterna eller vad som helst! Dom ska INTE ligga med tjejer, vara ute till 2 på natten, slåss med knivar eller spela gangsters! Vart är världen på väg???

Dagens makeup - Red Room


Dagens makeup - Heavenly Blue





Lite test med lösögonfransar. Ganska coolt, men jag föredrar nog trots allt mina egna fransar.

 Jag använder ju Loreal´s Volumizer +, men jag tänkte jag skulle testa en vattenfast mascara från e.l.f. Den borde komma idag eller på måndag. Superbillig! Typ 40 kr på deras hemsida. Älskar deras smink, billigt men sjukt bra! Gå in o kolla! Det är en engelsk sida, men finns i svensk variant också.

Nu ska jag dricka kaffe och ta en cig. Sedan bär det i väg till stan för att korta av armbandet på min NYA KLOCKA som min älskling hade köpt till mig igår :) (kommer bild lite senare) Tack my love! Älskar både den och dig! Puss

Pappa

Det finns inte ord för hur mycket jag älskar och saknar dig pappa. Jag drömmer ofta om dig och varje gång mår jag dåligt hela dagen efteråt. Min pappa... Jag älskar dig så, det gör ont att du har gjort ett val som inte inkluderar mig. Du tar hennes sida framför min, trots att du vet all skit hon är orsak till. Du borde ha skyddat mig, tvingat henne att söka hjälp. Min barndom var för det mesta skrämmande och olustig. Jag gick omkring med en ständig rädsla. Rädd för att hon påverkad skulle bryta ner mig psykiskt. Alkoholister borde inte få skaffa barn. Du borde ha gjort nåt pappa, inte bara suttit på ditt kontor medans hon skrämde vettet ur mig. Du har alltid låtsats som ingenting, aldrig tagit mig på allvar. Alltid henne före mig. Varför älskar du inte mig pappa? Jag älskar dig så fruktansvärt mycket! Allt jag vill är att du ska krama om mig och visa mig att du bryr dig!

Inget särskilt faktiskt

Sitter framför datorn och Photoshop, men idag har jag verkligen ingen inspiration alls. Eftersom jag är nybörjare, så krävs det mer tid av mig för att få saker och ting rätt, men koncentrationen är nästan noll idag. Svårt att sitta still. Egentligen borde jag städa och vika kläder, men hur kul är det?

Var precis i frysen och hämtade glass, hehe. Ben & Jerry´s Fairly Nuts! Sjukt gott! Jag får ju passa på nu innan jag börjar banta haha! ;) Sen hoppa in i duschen och åka till älsklingens jobb o hälsa på. Lägger in några bilder som jag har pillat med. Hej!











Ok, nu kör vi igen :)

Nu känner jag att det är dags att börja blogga lite grann så smått. Har varken haft tid eller lust det senaste, men nu känns det som om krafterna är på väg tillbaka :) Kan ju också bero på att vågen visade 2 kg mindre än förra veckan! Och mindre ska det bli! Jag och Michélle ska börja nu den 27 april med en djävulsk diet och hård träning, så då jävlar! 55 kg är målvikten. Dock säger jag inte vad jag väger nu. Jag skäms för mycket! Men i rättvisans namn så är det inte mitt fel att jag har gått upp såpass mycket som jag har! Nej, det är faktiskt sant! Efter det att jag slutade med alla mediciner och samtidigt skar ner på rökningen, så sa det bara pang! Självklart äter jag inte nyttigt alls, men när maten är en av få saker som frigör endorfiner (må-bra-känsla) så är det äckligt svårt att sluta vräka i sig. Bantning är nåt av det svåraste som finns! Speciellt när det ligger en ätstörning i botten, i mitt fall bulimi. Jag har bett Daniel att inte köpa hem onyttigheter nu när vi ska börja, men han gnäller att han måste få kunna äta vad han vill. Ja, ok men inte i närheten av mig! Gaaahhhh! Har sjukt dålig karaktär när det gäller dieter! Ja ja nu ska jag avsluta för idag. Jag lägger ut några foton på makeups, så får vi se vad ni tycker om dom! Ha det!


















RSS 2.0