Längesedan!

Jag har helt enkelt inte orkat blogga det senaste. Varken haft lust eller motivation. Just nu är jag nere i en svacka, allt känns bara värdelöst och trist. Det känns som om att alla andra är lyckliga, medans jag är totalt värdelös och ivägen. ja, jag vet att alla andra inte är lyckliga, att det finns gott om människor som också mår dåligt. Men så är det en borderline-hjärna tänker... I min depressions-period är jag ensam om att vara olycklig. Det är så det är bara. Sen efter ett tag, så inser jag sakta med säkert att allt inte är skit, att folk viss tycker om mig osv. Men tiden tills det känns så är lång. I alla fall för mig. Är man deprimerad så kan till och med en minut kännas som en evighet. Men det gäller att ta en dag i taget, eller för vissa, en sekund i taget.

I dag är det första advent minsann :) Jag är riktigt barnsligt förtjust i allt som har med julen att göra! Otroligt mysigt med julstök och tomtebloss! Jag ska ta tag i mig själv i morgon och pynta till det lite här hemma! Vi får väl se hur mycket jag orkar pyssla ;)




                                          

Fortfarande sjuk...

Gud vad tråkigt det är att vara sjuk! Det är ju iofs skönt att inte ha ont i halsen längre, men jag tror jag har hostat sönder åtminstonde 2-3 revben! Sen har jag huvudvärk och snuva. Jag är ju inte den typen som kan ligga stilla i sängen och vila mig när jag är sjuk, utan jag flänger omkring och gör lite allt möjligt. Mycket vätska och vila är det i alla fall det som gäller idag! Men först ska jag ta en lång varm dusch och slänga i en inpackning i håret! Skriver mer sen.

Hårtips från Bobby :-)

Hej alla! Ligger fortfarande sjuk med fittigt ont i halsen, men jag tänkte ändå lägga upp några bilder från i lördags då jag och Daniel var och träffade Bobby för lite hårtips! Har ju köpt hans produkter, så vi får väl se om det funkar på mitt hår eller om jag ska gå tillbaka till Tigi BedHead´s Dumb Blonde igen.









Inte ofta ni får se bilder på mig här i bloggen eller hur? :-)














Schampo, balsam, spray, mousse och ett läppglans :-)


Sjuk

Tyck synd om mig, snälla! Feber, halsont, huvudvärk... Snoret rinner i ena näsborren medans andra är helt igentäppt! Hade verkligen velat ha Daniel hemma idag så han kunde pyssla om mig. Men han måste ju till jobbet. Så jag ligger här själv, ensam och ynklig :-( Så ni kan väl åtminstonde gå in och regga er på gratismakeup.se och hjälpa mig att vinna aktivitetstävlingen så jag får ett presentkort på t.ex. Åhléns, H&M eller Kick´s! Om ni blir medlemmar så kan ju ni också vara med och tävla! Det kostar INGENTING, jag lovar! Klicka på den här länken och bli medlemmar nu oki? :-) Så kanske jag känner mig lite friskare sen!  

                        

                                


Kram på er så länge!


RSS 2.0