Jul, nyår och allmänt fanskap!

Att tillbringa julen med en släkt som inte är min, och som dessutom avskyr mig är verkligen inte speciellt kul. Vi gjorde såklart alla vårt bästa för att vara goda vänner, men egentligen vet vi ju alla om att vi aldrig kommer att tycka speciellt mycket om varandra. Men för Daniels skull så upför vi oss som mogna vuxna människor. Ingen förstår hur äckligt mycket jag spände mig under hela julen. Jag gick omkring med en ständig klump i magen, kände mig helt fel och i vägen. Jag kunde inte ens gå undan nån timme eller så, för det hade verkat oförskämt. Och sen när man kommer hem så känns allt väldigt meningslöst. Samma sak dag ut och dag in. Dricka kaffe, gå ut med Jackson, dricka mer kaffe, städa, sova middag, gå ut med Jackson, glo på tv, vänta på att Daniel ska komma hem från jobbet. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, men för det första så har jag inte kompisar i Göteborg och för det andra har jag inte någon i mitt liv som har det allra minsta gemensamma intressen som mig. Och jag är alldeles för osäker och folkskygg för att börja med något ensam. Det har jag prövat ett par gånger, men varje gång mår jag illa och får ångest. Det finns en hel del kursböcker och annat från grejer jag har påbörjat men inte fortsatt med. Väldigt synd! Kort sagt, jag känner mig ensam och värdelös.

Depp...

Daniel sitter med sin kompis Jonas och kickar varandras ass i Fifa, eller vad det heter, på xbox 360 och jag sitter och tänker. På allt som jag vet inte är bra för mig att tänka på, saker i det förflutna som det egentligen vore bäst att glömma och gå vidare. Men när saker och ting inte känns uppklarade så har min hjärna ytterst svårt att glömma. Eller kanske är det min själ som har svårt med det. Oavsett, så känns det mesta ganska tröttsamt nu. Less och deppig. Önskar jag inte kände mig så ensam.

Ont i själen idag

Idag är ingen bra dag. Allt känns jävligt och hopplöst. Tråkigt och förutsägbart! All stress inför julen, nyår, försäkringskassan, vikt... Det håller på att ta knäcken på mig! Vet inte varför, men känner mig kolossalt ensam. Daniel jobbar dygnet runt känns det som, jag är hemma ensam hela tiden utan nån som sällskap förutom vovven och katten. För varje dag som går mår jag sämre och sämre... Ångesten ökar gradvis och hela jag och min existens känns som en dagdröm. Och ingen förstår...

Friis & Co Bloppis!!

Oki mina vänner, nu tänkte jag ha en Friis & Co-bloppis för lite saker jag inte behöver! Har alldeles för mycket prylar redan, så here it goes! :





Kuvertväska från Friis & Co  100:-




Svart skinnväska Friis & Co 200:-





Silvrig axelväska Friis & Co 200:-





Svart lackväska Friis & Co 150:-





Svarta stövletter 10 cm klack strl 36/37 Friis & Co 800:-


Det kommer flera grejer antingen idag eller i morgon. Och då inte bara Friis & Co, utan en massa annat!
Har även en soffa som jag vill sälja för 3000:- så ni vet det!


RSS 2.0